Bayram tatilinde yaşanan kaza bilançosu açıklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 6 günde yaşanan kazaları ve vefat sayısını açıkladı.

Bayram tatilinde yaşanan kaza bilançosu açıklandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin geride kalan 6 gününde yaşanan trafik kazalarına ilişkin bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakan Yerlikaya, yaptığı paylaşımda, "Bayram tatili için memleketimizin çeşitli illerine giden vatandaşlarımızın geri dönüş yolculukları başladı. Bugün trafik yoğunluğu tekrar artıyor. Bayramın ilk 6 gününde trafik kazalarında ise maalesef 48 vatandaşımız hayatını kaybetti." dedi.

UYARILARINI DA YAPTI

Yola çıkacak olan sürücülere de uyarılarını sürdüren Ali Yerlikaya, "Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Bayram tatili boyunca Trafik Polislerimiz ve Jandarma Trafiğimiz, denetimlerine 24 saat esasına göre devam ediyor." ifadelerine yer verdi.

Perşembe günü 636 trafik kazasının medyana geldiğini de ifade eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 391 bin 472 aracın denetlendiğini duyurdu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.