Bayram yağış ile gelecek

Arife Gününün yaklaşması ile birlikte hava durumu da Türkiye genelinde merak konusu haline geldi. Ramazan Bayramında hava nasıl olacak?

Bayram yağış ile gelecek
Yayınlanma:

Ramazan Bayramı'na sayılı gün kala, Türkiye genelinde hava durumu raporu merak ediliyor. Arife günü yani perşembe günü, hava sıcaklıklarında azalma olması bekleniyor. Ancak bayramın ilk günü olan 21 Nisan Cuma günü, Türkiye genelinde neredeyse sağanak yağış etkili olacak. Aydın, İzmir, Muğla, Antalya, Adıyaman, Şanlıurfa ve Mardin gibi bazı illerde yağış beklenmiyor. Cumartesi ve pazar günleri de birçok kentte yağışlı hava etkili olacak. Ancak Pazar günü Marmara ve Ege'nin bazı bölgelerinde güneş kendisini göstermesi bekleniyor.

Hava tahmin raporuna göre, Ramazan Bayramı boyunca yağışlı hava etkili olacak. Bu nedenle tatil planları yaparken, hava durumuna dikkat edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması önerilir.

yagmur-sel-firtina.jpg

ANKARA'DA BAYRAM HAVASI NASIL OLACAK?

Ramazan bayramı boyunca Ankara bölgesi için yoğun yağış bekleniyor. Uzmanlar sıcaklıkların düşeceğini bildirdi. Ayrıca Ankara'da Mayıs ayının başına kadar yağış beklentisi yüksek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.