Şeyma Subaşı'nın bekarlığa veda partisini izlemek isteyenlere abonelik şartı

Şeyma Subaşı bekarlığa veda partisini izlemek isteyen takipçilerine ücretli abonelik şartı getirdi.

Şeyma Subaşı'nın bekarlığa veda partisini izlemek isteyenlere abonelik şartı
Yayınlanma:

Şeyma Subaşı, Miami’deki bekarlığa veda partisini izlemek isteyen takipçilerine ücretli abonelik getirdi. Şeyma Subaşı'nın bekarlığa veda partisini izlemek isteyenler 66,99 Türk Lirasını gözden çıkaracak. Konuya dair açıklama yapan Subaşı; "Bekarlığa veda partimi sadece abonelerime göstereceğim” diye konuştu. Şeyma Subaşı'nı sosyal medya hesaplarından milyonlar takip ediyor. Bu karar sonrası Şeyma Subaşı, "takipçilerini gelire dönüştürdü" eleştirilerine maruz kaldı.

Şeyma Subaşı, Kahramanmaraş merkezli 11 ilde etkili olan asrın felaketi depremde tatilden fotoğraf paylaşımları yapınca takipçileri Subaşı'na sert eleştirilerde bulundu. Şeyma Subaşı, bu sebeple birçok takipçisini kaybedince eleştirilere cevap olarak, "Her insanın acıyla baş etme yolu farklı biliyorum. Kimimiz gözyaşlarına hakim olamazken kimimiz bu yaşları içine akıtıp güçlü kalmaya çalıştı" dedi.

seyma.jpg

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR? BEKARLIĞA VEDASINI İZLEMEK İSTEYENLERE ÜCRETLİ ABONELİK ŞARTI

2 Temmuz 1990 yılında Samsun’da dünyaya gelen sosyal medya fenomeni olan Şeyma Subaşı, 2008 yılında Miss Turkey yarışmasıyla ünlü olmaya başladı. 2008 yılında aynı zamanda “Var mısın Yok musun” yarışmasına katılarak Acun Ilıcalı ile tanışmıştır. 2017 yılında Acun Ilıcalıyla evlenen Subaşı, 2018 yılında anlaşmalı olarak boşanmışlardır. Subaşı, boşanmanın ardından ‘Sadece Şeyma’ isimli bir kitap yazmaya karar verdi ve internet üzerinden satışını gerçekleştirdi. Sosyal medya hesabından kitabı hakkında kısa bir metin yayınladı.

Yayınlanan metin şu şekildeydi:

“Hatırladığım ilk anı neydi?

Annemle babamın bana sıkıca sarıldığı aklıma geliyor.

Hepimizin güldüğünü hatırlıyorum sonra. Ve anneannemin masallarını.

İlk anılarımı bulutlar üzerindeymişim gibi hatırlıyorum, sonrası fırtına... hepinizin bildiği gibi... ve şimdi yine pembe bulutlar... hepimizin yaşadığı gibi... Ben de bir annenin gözünün nuru, bir babanın altın saçlı kızıyım. Ve küçük bir kız çocuğunun, kucağında uyumayı çok sevdiği annesiyim.

Bunları unutmadan okuyun isterim hayatımı...”

subasi-12.jpg

“Hatırladığım ilk anı neydi?

Annemle babamın bana sıkıca sarıldığı aklıma geliyor.

Hepimizin güldüğünü hatırlıyorum sonra. Ve anneannemin masallarını.

İlk anılarımı bulutlar üzerindeymişim gibi hatırlıyorum, sonrası fırtına... hepinizin bildiği gibi... ve şimdi yine pembe bulutlar... hepimizin yaşadığı gibi...

Ben de bir annenin gözünün nuru, bir babanın altın saçlı kızıyım. Ve küçük bir kız çocuğunun, kucağında uyumayı çok sevdiği annesiyim.

Bunları unutmadan okuyun isterim hayatımı...”

subasi-45.jpg

Şeyma Subaşı, bekarlığa veda partisini izlemek için ücretli bir şekilde abone olunması şartı ile gündeme geldi.

subasi-67.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.