Beyin kanaması geçiren gazeteci Tolga Akyıldız hayatını kaybetti

Beyin kanaması geçiren gazeteci Tolga Akyıldız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gazetecinin ölüm haberini ise Sattas'ın solisti Orçun Sunear duyurdu.

Beyin kanaması geçiren gazeteci Tolga Akyıldız hayatını kaybetti
Yayınlanma:

Gazeteci ve müzik yazarı olan Tolga Akyıldız, cumartesi günü beyin kanaması geçirdi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gazeteci Tolga Akyıldız'ın ölüm haberini ise Sattas'ın solisti Orçun Sunear Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Sunear, "Çok üzgünüm ama kötü haber maalesef, Tolga Akyıldız'ı kaybettik. Şimdi canım İpek'ten aldım haberi. Yattığı yer incitmesin. Çok erken kayıp, çok üzgünüm..." ifadelerini kullandı.

tolga-akyildiz.jpeg

TOLGA AKYILDIZ KİMDİR?

1973’te İstanbul’da doğan Tolga Akyıldız, gazeteciliğe 1987 yılında Hey Dergisi’nde başladı. Birçok dergi ve gazetede çalışan Akyıldız, 2010 yılında Milliyet Gazetesi Cadde Eki’nde kaleme almaya başladığı “Sokak Çocuğu” adlı köşesini dört yıl sürdürdü. 46 ve Esquire dergileri için köşe yazıları yazan Akyıldız, 2000 yılından beri Hürriyet Gazetesi’ndeki “Pop Virüs” köşesinde müzik yazıları yazmakta, röportajlar yapmaktaydı.

Akyıldız ayrıca, ST Dergisi Yayın Danışmanı ve Karakarga Yayınları dizi editörüydü. Kurucusu olduğu müzikmentor bünyesinde ve Zorlu PSM'de Açık Sahne etkinliğini yürütüyordu. Akyıldız, çeşitli marka ve etkinliklere de danışmanlık hizmeti veriyordu.

SEVENLERİNDEN VEDA PAYLAŞIMLARI

tolga-akyildiz-001.jpeg

gazeteci-tolga-akyildiz.jpeg

muzisyen-akyildiz.jpeg

tolga-akyildiz-003.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.