Beymen Özel Dikim Günleri Ankara’da

BEYMEN, kişiselleştirilmiş stili tercih edenleri, 5 Eylül-20 Ekim tarihleri arasında düzenlediği BEYMEN 2018-2019 Sonbahar Kış Özel Dikim Günleri’ne davet ediyor.

Beymen Özel Dikim Günleri Ankara’da
Yayınlanma:
Güncelleme:

Dünyaca ünlü markaları moda tutkunlarıyla buluşturan BEYMEN, kişiselleştirilmiş stili tercih edenleri, 5 Eylül-20 Ekim tarihleri arasında düzenlediği BEYMEN 2018-2019 Sonbahar Kış Özel Dikim Günleri’ne davet ediyor.

Özel dikimin önde gelen dünyaca ünlü sartorial markaları Isaia, Kiton, Corneliani, Zegna’nın yanı sıra Beymen Collection için düzenlenen ve markaların terzilerinin özel seanslarda randevu ile hizmet vereceği BEYMEN 2018-2019 Sonbahar Kış Özel Dikim Günleri; 3 Ekim Çarşamba ve 4 Ekim Perşembe günleri ZEGNA Armada’da, 5 Ekim Cuma günü ise ZEGNA Kavaklıdere’de gerçekleştirilecek.

Bu özel hizmetten yararlanarak takım elbise, gömlek, pantolon ve smokin sipariş vermek isteyenler, BEYMEN mağazalarında, ofis veya evlerinde ölçüleri alındıktan sonra beğeni ve kişisel ihtiyaçlarına uygun kumaş ve model seçimi yaparak siparişlerini tamamlayacak.

Özellikle kişiselleştirilmiş dokunuşları tercih edenlerin vazgeçilmezi olan özel dikim ürünler, tamamen kişinin zevki doğrultusunda dünyaca ünlü erkek giyim markalarının merkezlerinde büyük bir özen ve el işçiliğiyle hazırlanarak teslim edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.