Bora: Hedefimiz ilk üç

8-14 Nisan tarihleri arasında Romanya’da düzenlenecek olan Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonasında ülkemizi grekoromen stilde temsil edecek olan güreşçiler belirlendi.

Bora: Hedefimiz ilk üç
Yayınlanma:
Güncelleme:

8-14 Nisan tarihleri arasında Romanya’da düzenlenecek olan Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonasında ülkemizi grekoromen stilde temsil edecek olan güreşçiler belirlendi. 10 sıkletin tamamında mindere çıkacak olan sporcularımız şunlar: 55 kg. Şerif Kılıç, 60 kg. Kerem Kamal, 63 kg. Rahman Bilici, 67 kg. Atakan Yüksel, 72 kg. Cengiz Arslan, 77 kg. Fatih Cengiz, 82 kg. Emrah Kuş, 87 kg. Metehan Başar, 97 kg. Fatih Başköy ve 130 kg. Rıza Kayaalp.

HEDEFİMİZ İLK ÜÇ

Avrupa güreş şampiyonası için çok sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Grekoromen güreş milli takım teknik direktörü Salih Bora “Artık şampiyonaya çok az bir zaman kaldı. Bugün itibariyle Avrupa şampiyonasında forma giyecek olan 10 sporcumuzu belirledik. Romanya’da bizleri çok zorlu rakipler bekliyor. Hedefimiz takım halinde ilk üç sırada yer almak. Güreşçilerimizin şu anki performansları bu hedefe ulaşma konusunda bizleri umutlandırıyor” şekilde konuştu.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.