Böyle test görülmedi

Trabzon Sürmene'de üretilen bıçaklarının kalitesini ve keskinliğini test etmeyen firma bıçağı ile sakal traşı yaptı.

Böyle test görülmedi
Yayınlanma:

Trabzon'un Sürmene ilçesinde yaklaşık 130'dan fazla modeli bulunan Sürmene bıçağı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi büyük ilgi görüyor. “Kurbanımızı kestiğimizde mutlaka Sürmene bıçağıyla kesmemiz lazım" diyen Sürmene bıçağı üreticisi Atakan Berk "Bıçağımız çok kalitelidir. Sadece kurban için değil mutfakta olmazsa olmazıdır. Mutfakta bıçak yoksa yemek olmaz. Düğünlerde bile takı yerine Sürmene bıçağı veren var. Altın yerine 4'lü Sürmene mutfak seti veriyorlar. Sürmene bıçağını en son bir arkadaş aradı sakal tıraşında kullandı. Bazen arıyorlar makas bozuldu bıçak getir diyorlar” dedi. 

HİÇ KORKMADIM

Sürmene bıçağı ile tıraş olan İsmail Kılıç ise “Hayatımda hiçbir zaman Sürmene bıçağı ile tıraş olacağımı ummuyordum. Ustura ile tıraş olduğumda canım bazen yanıyordu ama şuanda beni bununla tıraş ettiği için hiçbir şey hissetmedim. Hiç korkmadım” şeklinde konuştu. 

KALİTELİ ÇELİKTEN YAPILDIĞI İÇİN GÜZEL KESİYOR

Sürmene ilçesinde kuaför dükkanı işleten Emrah Demir de “Usturamızın kesmediği yerlerde Sürmene bıçağını kullanıyoruz. Kaliteli çeliklerden yapıldığı için güzel kesiyor. Sürmene bıçağı ile birlikte tıraş yapılabildiğini herkese gösteriyoruz” diyerek bıçağın kalitesini test etti. 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.