Bu sözler şok etti: "Karım 10 yaş küçük oğlumla kaçtı!"

Özel bir televizyon kanalında "Müge Anlı İle Tatlı Sert" programında şok anlar yaşandı. “Karım 10 yaş küçük oğlumla kaçtı” diyen stüdyo konuğunun sözleri Müge Anlı'yı şok etti.

Bu sözler şok etti: "Karım 10 yaş küçük oğlumla kaçtı!"
Yayınlanma:

ATV ekranlarında yayınlanan "Müge Anlı İle Tatlı Sert" programında akıllara durgunluk veren sahneler yaşandı. Stüdyo konuğu bir adamın, “Karım 10 yaş küçük oğlumla kaçtı” demesi üzerine Sunucu Müge Anlı, canlı yayında şok geçirdi.

Kırklareli'den yayına katılan bir adam, eşiyle oğlunun kaçtığını ileri sürerek yardım istedi. İddiaya göre, kuaför olan Umut isimli baba, eşiyle resmi olarak boşandıklarını, boşanma aşamasında kızının velayetinin ise anneye verildiğini söyledi. 19 yaşındaki oğlunun 29 yaşındaki eşiyle birlikte kaçtığını söyleyen adamın sözleri, stüdyoda şok etkisi oluşturdu.

Umut isimli mağdur adam, yaptığı konuşmada kendisine eşi ve oğlunun kumpas kurduğunu iddia ederek, iş bahanesiyle evden çıkardıklarını ve yolda jandarma tarafından durdurulduğunu anlattı. Jandarmanın aramalarında çantasından yasaklı madde çıkan Umut isimli adam, gözaltına alındı.

Hastanede yapılan kontrollerin ardından serbest bırakılan Umut, bu sefer de eşi ve oğlunun kendisine tuzak kurduğuna dair iddiasını devam ettirdi. Eşi ve oğlunun kaçtığını öne süren Umut, sözleriyle stüdyoya damga vurdu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.