Bugün hangi yolar kapalı? Karayollarında son durum

Karayolları Genel Müdürlüğü, Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi konusunda uyardı.

Bugün hangi yolar kapalı? Karayollarında son durum
Yayınlanma:

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Sakarya-Bilecik yolunun 24-25. kilometrelerinde TCDD Ali Fuat Paşa girişi katılım kolu bağlantı çalışması nedeniyle Sakarya istikametinde ulaşım tek yönlü olarak sağlandığı bilgisi verildi.

Kızılcahamam-Ankara yolunun 39-41. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle her iki istikamet trafiğe kapatılarak ulaşım servis yollarından tek şerit halinde gerçekleştiği belirtildi.

Beyşehir-Seydişehir yolunun ise 10-11. ve 22-25. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak devam ettiği belirtildi.

Gümüşhane-Bayburt il sınırı-Bayburt yolunun 15-24. kilometrelerinde yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan tek şeritten ve kontrollü sağlandı.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşaklarında trafik işaretleme çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleşiyor.

Karabük-Eskipazar yolunun 0-1. kilometrelerinde (Kardemir kavşağı) kavşak düzenleme çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak devam ediyor.

Çorum-Ankara yolu İskilip-Osmancık kavşaklarında farklı seviyeli kavşak çalışmaları ve Malatya-Sivas yolunun 30-33. kilometrelerinde Kuruçay Köprüsü üzerindeki çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor. Sürücülerin bu bölgelerde dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uyarak seyretmeleri önemlidir.

Kütahya-İnönü yolunun 42. kilometresinde ise üstgeçit onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor. Bu bölgedeki sürücülerin de dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uyarak seyretmeleri önemlidir.

Manisa-Turgutlu yolunun 7. kilometresinde ise kavşak yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyarıldı. Sürücülerin bu bölgede trafik işaretlerine uyarak seyretmeleri, güvenli bir şekilde seyahat etmeleri açısından önemlidir.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.