Burdur-Antalya karayolunda LPG tankeri devrildi, yol trafiğe kapatıldı

Burdur'dan Antalya istikametine seyreden bir LPG yüklü tanker, yolun 17. kilometresinde şarampole devrildi ve tankerin delinmesi sonucu LPG sızıntısı meydana geldiği için yol çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Kazada tanker sürücüsü yaralandı.

Burdur-Antalya karayolunda LPG tankeri devrildi, yol trafiğe kapatıldı
Yayınlanma:

Kaza, saat 01.00 sularında Burdur-Antalya Karayolu'nun 17. kilometresinde meydana geldi. Sürücüsü Mustafa Irkıçatal (57) yönetimindeki 07 DDL 41 plakalı LPG yüklü tanker, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Bu durum, tankerin delinmesine ve LPG'nin sızmasına neden oldu.

Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine, olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ve polis ekipleri, patlama riskine karşı çift taraflı trafik akışını engelleyerek yolun güvenliğini sağladı.

İtfaiye ekipleri, tankerde bulunan gazın kontrollü bir şekilde tahliyesine başladı. Tahliye işlemlerinin sabah saatlerine kadar devam etmesi beklenirken, yol üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.