Bursa'da kazanan CHP oldu... Bozbey: “Bu değişimin kahramanı sizlersiniz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Cumhuriyet Halk Partisi adayı Mustafa Bozbey, zaferini Kent Meydanı'nda yaptığı konuşmayla kutladı.

Bursa'da kazanan CHP oldu... Bozbey: “Bu değişimin kahramanı sizlersiniz”
Yayınlanma:

Bozbey, "Bu kenti hep birlikte yöneteceğiz. Değişim mücadelemizde yanımızda olan halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bu değişimin kahramanı sizsiniz" dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı zaferi, Cumhuriyet Halk Partisi adayı Mustafa Bozbey'e gitti. Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 47.72 oy oranıyla Bursa'yı kazanan Bozbey, seçim koordinasyon merkezinden ayrılarak Kent Meydanı'na gitti ve Bursalılara seslendi.

Bozbey, izdiham oluşturan alanda büyük bir coşku eşliğinde karşılandı. Seçim otobüsünden Bursalılara seslenerek zafer konuşması yaptı. Herkesin başkanı olduğunu vurgulayan Bozbey, kendisine oy veren vatandaşlara teşekkür ederek, "Sandık sorumlularımızdan, avukatlarımıza, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, il teşkilatımıza, bizi bu yolculukta hiç bırakmayan gönül dostlarına, Bursa dostlarına, Bursaspor sevdalılarına selam olsun. Bu değişimin kahramanı sizlersiniz. Gerçekten harika bir gündü. Şimdi görev zamanı. İlk önce çocuklarımızı gülümseteceğiz. Sonra da bu kenti hep birlikte yöneteceğiz" şeklinde konuştu.

Bozbey, açıklamaların ardından halkla birlikte uzun süre çalan müzik eşliğinde çifte telli oynadı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.