Bursa'dan yeni bir kuyumcu soygunu haberi geldi

Dün gece saatlerinde kurduğu Ponzi sistemi üzerinden altınları alarak kendi kuyumcusunu soyarak kaçan adamın ardından bu gece bir soygun haberi daha geldi.

Bursa'dan yeni bir kuyumcu soygunu haberi geldi
Yayınlanma:

Bursa'da, otomobil ile gelen dört şüpheli, önceden planladıkları kuyumcu dükkanına girerek 500 bin lira değerinde altın çaldıktan sonra izlerini kaybettirdi. Polis, soyguncuları yakalamak amacıyla soruşturmaya başladı.

Olay, Konak Mahallesi Beşevler Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkanında saat 04.30 sularında gerçekleşti. İddiaya göre, daha önce keşif yapan dört şüpheli, otomobilleriyle kuyumcu dükkanının önünde durarak planlarını uygulamaya geçti. Etrafı gözetleyen şüphelilerden üçü, levye kullanarak iş yerinin kepengini kırarak araçtan aşağı indi. Kepengi ve cam kapıyı kırarak içeri giren soyguncular, vitrinde bulunan 500 bin lira değerindeki altınları topladıktan sonra hızla otomobile kaçtı. Olay yerinden hızla uzaklaşan dört şüpheli üzerine, polis ekipleri ihbar üzerine harekete geçti. Güvenlik kamerası görüntülerini ve olay yerindeki parmak izlerini inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışmalara başladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.