Büyükşehir’den tatil hediyesi

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi de başarılı öğrencilere karne hediyesi olarak yaz kamplarının kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Büyükşehir’den tatil hediyesi
Yayınlanma:
Güncelleme:

5, 6, 7, 8 ve 9. Sınıfta takdir ve teşekkür belgesi alan öğrenciler ücretsiz tatil kampına götürülüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaşlılar ve engelliler için de yaz kampı başvurularını almaya başladı. Sanat, spor, gezi ve eğlenceyi bir arada sunan tatil kampları, öğrenciler kadar yaşlılar ve engeliler için motivasyon sağlıyor.

Yıl boyu ders çalışan, sınavdan sınava koşan öğrenciler için ara verme zamanı. Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi de başarılı öğrencilere karne hediyesi olarak yaz kamplarının kapılarını açmaya hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesi öğrencileri motive etmek amacıyla 1994 yılından itibaren her yıl açtığı yaz kampı için başvuruları almaya başladı.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Takdir ve Teşekkür Belgesi alan öğrencilere ücretsiz tatil imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, yaşlılar ve engelliler için de kamp başvurularını başlattı. Başvurusu kabul edilen öğrenciler, yaşlılar ve engelli vatandaşlar Akçakoca, Altınoluk Akçay ve Kesikköprü’deki kamplarda ücretsiz olarak ağırlanacak. Bir haftalık kamplar içinde Altınoluk Akçay Kampı 6 dönem, Akçakoca Kampı ise 3 dönem hizmet verecek. Kesikköprü Kampı için bu yıl bireysel başvuru almayacak olan Büyükşehir Belediyesi, bu kampta sadece Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar ile grup halinde gelen okulları ağırlayacak. Bir dönem için Altınoluk Akçay Kampı’nda 200 kişi, Akçakoca Kampı’nda da 90 kişi tatil yapma imkanı bulacak. Büyükşehir Belediyesi, Yaz Kampları için önceliği ilk kez başvuranlara verecek.

AİLELERİN İÇİ RAHAT, ÖĞRENCİLER MUTLU

Okullarında başarılı olan, 5, 6, 7, 8 ve 9. sınıfı bitiren öğrencilerin Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü Sosyal Hizmetler Bankosu’ndaki form doldurma heyecanı ise görülmeye değer. Başvuruların titizlikle incelenmesinin ardından gruplar halinde kampa gönderilecek olan öğrencilerin başvuru için yanlarında getirmesi gereken belgeler ise şöyle; Karne veya başarı belgesinin aslı ile fotokopileri, veli ve öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisini (aslı ile birlikte), ikametgâh belgesi ve 1 adet fotoğraf.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.