Çankaya Belediyesi'nde E-ihale dönemi

Hesap verebilir ve şeffaf bir yönetim ışığında Çankaya Belediyesinin mal ve hizmet alım ihaleleri canlı yayınlanmaya başladı.

Çankaya Belediyesi'nde E-ihale dönemi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çankaya Belediyesi, Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Merkezi Satın Alma Bürosunun yürüttüğü mal ve hizmet alım ihalelerinde e-ihale dönemine geçti.  

Türkiye'nin en başarılı ve şeffaf yerel yönetimleri arasında zirvede yer alan Çankaya Belediyesi, bir ilke daha imza attı. Hesap verebilir ve şeffaf bir yönetim ışığında e-ihale dönemine geçen Çankaya Belediyesi, ilan yolu ile herkese açık olarak “Baskılı Çöp Torbası İhalesi"ni sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlandı.
Çankaya şeffaf belediyecilik uygulamalarıyla Türkiye örnek bir yerel yönetim modeli oluşturduğunu kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen "İlk önce belediye meclis toplantılarımızı canlı yayınlamaya başladık. Şimdi de ihalelerimizi canlı yayınlayarak halkımız denetimine açtık. İlk ihalemiz belediyemizin sosyal medya hesapları üzerinden yayınlandı. Bundan böyle tüm mal ve hizmet alım ihalelerini canlı olarak yayınlayacağız" dedi. 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.