CBL grup maçları tamamlandı

Şirketler (CBL) Ankara’da sezonun 14. haftası birbirinden heyecanlı ve çekişmeli 4 maçın ardından sona erdi.

CBL grup maçları tamamlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Şirketler (CBL) Ankara’da sezonun 14. haftası birbirinden heyecanlı ve çekişmeli 4 maçın ardından sona erdi. Roketsan, Havelsan, STM ve SSB takımları haftayı galibiyetle kapatırken, grup mücadeleleri de tamamlandı. D Grubu’nda Aselsan, E Grubu’nda TCMB, F Grubu’nda EPDK takımları gruplarını yenilgi almadan lider tamamlarken, G Grubu’nda ise STM oynadığı 4 maçtan 3‘ünü kazanarak averajla lider noktaladı.  

ANIL HAFTANIN OYUNCUSU

TED Üniversitesi Prof. Dr. Rüştü Yüce Spor Salonu’nda oynanan on dördüncü hafta maçlarında 2 uzatma periyodu sonunda Ortana takımını 108-104 mağlup eden Roketsan “Haftanın Takımı” oldu. Roketsan takımının Antrenörü Gökhan Üstüner “Haftanın Antrenörü” seçilirken yine aynı takımda yer alan Anıl Sel ise 33 dakika sahada kaldığı maçta 39 sayı-12 ribaund-1 asist-2 top çalma-2 blokluk performansı ile 40 verimlilik puanına imza attı ve “Haftanın Oyuncusu” oldu.

EŞLEŞMELER TEK MAÇ ÜZERİNDEN OYNANACAK

14. hafta ile birlikte ligde normal sezon da tamamlandı. Seri A’da Aselsan, Türk Telekom, Roketsan ve ADO takımları direk play-off’a kalma hakkını elde etti. Seri A ve B play-off takımlarının belirleneceği eşleşmeler sonunda ise tek maç üzerinden oynanacak mücadeleleri kazanan takımlar Seri A’nın play-off grubuna dahil olacaklar. Yenilen takımlar ise Seri B’nin play-off’taki ilk 4 takımı olacaklar. F ve G Grubu’nda yer alan diğer takımların eşleşmeleri sonucunda ise galip gelen 4 takım Seri B’nin play-off’larına katılırken diğer 4 takım ise sezonu tamamlayacak. Haftanın beşinde ise şu isimler yer aldı; Batuğhan Çavuş (Ortana), Kemal Kar (Roketsan), Kemal Ergezer (Havelsan), Ali Yurdagül (STM) ve Serdar Karagüç (SSB)

TOPLU SONUÇLAR VE PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

Roketsan-Ortana:108-104; Limak Holding-Havelsan: 49-63; Eti Maden-STM: 43-52 ve SSB-Enerjisa: 70-50. Seri A ve Seri B Play-Off Belirleme Turu Eşleşmeleri; Ortana-Havelsan, TCMB-EPDK, Bilkent Holding-Türkiye Petrolleri, Man-Hazine ve Maliye Bakanlığı, Limak Holding-Vakıfbank, SSB-Denizbank, Enerjisa-Eti Maden ve STM-TCDD.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.