Cem Garipoğlu'nun otopsi raporunun sırrı çözüldü!

Münevver Karabulut'un 2009'da öldürülmesiyle gündeme oturan Cem Garipoğlu'nun 2014'te cezaevinde intihar ettiği iddiasının ardından ortaya çıkan otopsi görüntülerindeki detaylar, dikkatleri üzerine çekti. Garipoğlu'nun ellerindeki morarma izlerinin, aslında siyah mürekkep lekesi olduğu belirlendi.

Cem Garipoğlu'nun otopsi raporunun sırrı çözüldü!
Yayınlanma:

Soruşturma, Garipoğlu'nun otopsi görüntülerindeki morarma izlerinin incelemesiyle devam etti. Bu izlerin, aslında cezaevinde katıldığı resim kursu sırasında siyah mürekkeple temas sonucu oluştuğu ortaya çıktı.

Garipoğlu'nun cezaevinde kaldığı koğuşta yapılan aramalarda, resim malzemeleri ve boş bir ranza bulundu. Ayrıca, Garipoğlu'nun katıldığı resim kurslarına ilişkin bilgilere ulaşıldı.

garipoglu.jpg

Karabulut ailesi, Garipoğlu'nun ölümüne ilişkin şüphelerin giderilmesi amacıyla mezarının açılmasını talep etti. Ancak bu talep savcılık ve Adalet Bakanlığı tarafından reddedildi.

Soruşturmayı yürüten Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, otopsi görüntülerini inceleyerek detaylı bir rapor hazırladı. Bu rapor, Garipoğlu'nun ellerindeki morarma izlerinin aslında mürekkep lekesi olduğunu doğruladı. Bu bilgiler dahilinde araştırmalar devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.