Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması!

Altındağ’da AK Parti Ankara İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonla etkin mücadelede kararlılıkla adım atmaya devam edeceklerini belirtti.

Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, gerçekleştirdiği konuşmada yapısal reformlara dikkat çekere, enflasyonun istenilen düzeylere gelmesi için kararlılıkla adım atmaya devam edeceklerini söyledi.

Yılmaz, enflasyonu tek haneli rakamlara düşüreceklerini dile getirerek, aylık bazda atılan adımlar sonuç verdiğini belirtti.

Geçtiğimiz ay enflasyonun yüzde 3'ün biraz üstünde çıktığını söyleyen Yılmaz, aylık bazda düşüş eğiliminin başladığını, yıllık bazda düşüşün ise 2024 yılının ortalarında olacağını açıkladı. Yılmaz, 2026 yılında ise enflasyonun artık tek haneli olacağını belirtti.

"TÜRKİYE FİLİSTİN'İN YANINDADIR"

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları hakkında konuşan Yılmaz, Orta Doğu'da başkenti Kudüs olan Filistin devleti kurulmadan kimsenin güvende olmayacağını belirtti. Yılmaz, Türkiye'nin dün olduğu gibi bugün de Filistin'in yanında olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.