Cevdet Yılmaz'dan Gazze ve deprem bölgesi mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kurban Bayram namazını Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki Beştepe Millet Camisi'nde kıldıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cevdet Yılmaz'dan Gazze ve deprem bölgesi mesajı
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kurban Bayram namazını Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki Beştepe Millet Camisi'nde kıldı. Yılmaz, namaz sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, yaptığı açıklamada "Tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum." dedi. Bayramın dayanışma, kardeşlik, birlik ve beraberliğin zirve yaptığı bir zaman olduğunu hatırlatan Yılmaz, "Ülkemiz huzur ve güven içinde bir bayramı karşıladı ama dünyanın farklı coğrafyalarında zulüm altında bayramı karşılayanlar var." diye konuştu.

Gazze'de yaşananları bir kez daha hatırlatan Yılmaz, "Her türlü zulüm altında bayramı karşılayan kardeşlerimiz var. Filistinli kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Deprem bölgesini de ziyaret ettiğini belirten Cevdet Yılmaz, "Hayatlarını normalleştirmelerini diliyorum, oradaki çalışmalar devam ediyor. Milletimizin bayramını tebrik ediyorum." dedi.

Millet Camii'nde bayram namazı kılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a Ankara Valisi Vasip Şahin de eşlik etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.