CHP Ankara Milletvekili Adayı Erol Tosun Kırıkkale'de

CHP Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, bugün Kırıkkale'yi ziyaret etti. Kırıkkale halkının sorunlarını dinledi.

CHP Ankara Milletvekili Adayı Erol Tosun Kırıkkale'de
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, tarihi güzellikleri ile meşhur Kırıkkale'yi ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Tosun, CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Tosun, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde CHP Kırıkkale Milletvekili adayları, Veteriner Hekim Ümit Duman ve Ahmet Önal ile birlikte Kırıkkale halkına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Belediyecilik anlayışının halkı mağdur ettiğini dile getiren Tosun, Kırıkkale'nin sorunlarını iyi bildiğini, kaliteli bir hizmet anlayışı olmadığını söyledi.

"KÖYLERDE ALT YAPI SORUNLARI VAR"

Kırıkkale'ye bağlı birçok ilçenin köylerinde alt yapının yetersiz olduğunu söyleyen Tosun, “Kırsal alt yapının iki önemli unsuru var; yol, su ve kanalizasyon sorunlarının aşılması gerekiyor. Kırsalda yaşayan halk, ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyor. Alt yapı sorunları da giderilmelidir. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu iktidara getirdiğimizde, köyleri kente dönüştürmek için çalışacağız" dedi.

"KIRIKKALE'NİN SU VE ELEKTRİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

Alt yapı sorunlarına değinen Tosun, Kırıkkale'nin şu anki belediyecilik anlayışında kaliteli bir hizmet verilmediğini vurguladı.

whatsapp-gorsel-2023-05-11-001.jpg

Tosun sözlerine şöyle devam etti:

"Kırsaldaki halk ötekileştirilmiş durumda, kırsaldaki halk ile merkezdeki halkın da en büyük problemi, su ve elektrik problemidir. Halk sürekli su kesintisi, elektrik kesintisi yaşadığı için şikayetçi olmaktadır. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu iktidara geldiğinde kaynak yetersizliği sebebi ile mağdur edilen halkın; köylerin su ve elektrik kesintisi problemlerini çözeceğiz"

Tosun, sözlerini sonlandırırken, " Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHP Milletvekili adaylarına desteklerinizi bekliyorum. İktidara sayılı günler kaldı. Herşey çok güzel olacak" diye konuştu.

Ziyarete, Erol Tosun'un yanı sıra Anadolu Gazetesi Kurucusu Ali Çetin, 2021 dönemi Emekli-Sen Tüm Emekliler Sendikası ve Keçiören Şube Başkanı Sultan Alpınar katıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.