Cinsiyet değiştiren Elliot Page’nin üstsüz pozları olay oldu!

Geçtiğimiz dönem Cinsiyet değişikliği ameliyatında bulunan Elliot Page’nin üstsüz pozları olay oldu. Göğüslerindeki iz dikkat çekti.

Cinsiyet değiştiren Elliot Page’nin üstsüz pozları olay oldu!
Yayınlanma:

Elliot Page, trans birey olarak cinsiyet değiştirdikten sonra 2020 yılında yeni kimliğini açıklamıştı. Son olarak ise, üstsüz pozlarını paylaşarak gündeme geldi. Elliot Page'nin son hali olarak, trans erkek olarak kendini ifade eden ve maskülen bir görünüme sahip olan bir birey olduğu bilinmektedir.

Elliot Page, cinsiyet değişikliği ameliyatı geçirdiği için gömleksiz bir fotoğrafını paylaşarak ameliyat izlerini de göstermişti. Bu fotoğrafı ile beraber yaptığı açıklamalarda, cinsiyet değişikliği sürecinin kendisi için hayatını olumlu yönde etkilediğini ve kendisine daha nazik davranmaya başladığını ifade etmiştir.

adsiz.jpg

Elliot Page'nin bu açıklamaları ve paylaşımları, trans bireylerin hayatında yapılan cinsiyet değişikliği operasyonlarının ne kadar önemli olduğunu ve bireylerin kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olabileceğini göstermesi bakımından da önemlidir.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.