Çocuklu ailelerin uğrak noktası Bolu Masal Park!

Bolu'da yer alan 'Masal Park' hafta sonunda farklı bir gün geçirmek isteyen aileler için çizgi film kahramanlarından oluşan heykelleriyle dikkat çekiyor.

Çocuklu ailelerin uğrak noktası Bolu Masal Park!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara'nın komşusu Bolu'da özellikle çocuklara hitap eden Bolu Masal Park, adeta çizgi filmden alınmış bir sahne gibi minik ziyaretçilerini ağırlıyor.

masalpark2.jpg

Bolu Masal Park, 2018 yılında Kılıçarslan Mahallesi'nde açıldı. Bu park, özelikle hafta sonu etkinliği arayan aileler için bire bir. Şehrin sıkıcı havasından bunalan ve çocuklarını yeşil alanda eğlendirmek isteyen aileler Bolu Masal Park'ta aradığı huzurlu ortamı bulacak. Parkın içerisinde vatandaşların bir şeyler yiyip içebileceği MasalPark Restaurant Cafe adında bir dinlenme alanı da yer alıyor.

masalpark3.jpg

Bolu Masal Park'ta 19 çizgi film kahramanının heykelleri bulunuyor. Park, bu yönüyle tamamen çocuklara hitap ediyor. Burada, Bremen Mızıkacıları, Hansel ve Gretel, Taş Devri, Ayı Yogi ve Bobo, Pinokyo, Nuh’un Gemisi, Nasrettin Hoca, Deli Dumrul, Rapunzel, Şirinler, Karagöz ve Hacivat, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Kırmızı Başlıklı Kız, Keloğlan, Kül Kedisi ve Don Kişot gibi hikaye kitaplarına konu olmuş karakterler, parkın farklı yerlerinde konumlandırılarak, Ankara'daki Harikalar Diyarı'na benzer bir ortam oluşturulmuş.

masalpark4.jpg

Masal Park, yeşil alanları ve farklı ortamıyla ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

bolu.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.