Çorum'da düğün konvoyunda kavga

Çorum'un Alaca ilçesinde, bir düğün konvoyunun önünü keserek zarf almak isteyen bir kişinin arkadaşının da bulunduğu aracın düğün sahipleriyle yaşadığı kavgada bir kişi yaralandı ve 5 kişi gözaltına alındı.

Çorum'da düğün konvoyunda kavga
Yayınlanma:

Olay, M.Ç. ve arkadaşı E.C.K'nin 06 BIP 779 plakalı araçlarıyla Zile Caddesi'nde, düğün konvoyunun içinde para olan zarfları almak için önlerini kestiği sırada meydana geldi.

Aracıyla yolunu kesen M.Ç. ve E.C.K. ile düğün sahipleri arasında yaşanan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

İhbar üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Polislerin müdahalesi sırasında E.C.K. yere düştü ve M.Ç. arkadaşının üzerinden geçerek olay yerinden kaçmaya çalıştı.

Kavganın ardından M.Ç. arkadaşını aracına bindirip kaçarken, polislerin dur ihtarına uymayarak olay yerinden uzaklaştı. Bu sırada polislerin havaya ateş ettiği görüldü.

İki arkadaş, polis kovalamacası sonucu Günhan Mahallesi Kızıl Burun mevkisinde yakalandı.

Yaralanan kişi ise olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

M.Ç. ve kavgaya karışan düğün sahiplerinden 4 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı ve ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

Olayın bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği belirtildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.