Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB'ye yüklendi: İhmal eleştirisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD - DSİ sel ve taşkın risk azaltma protokol töreninde önemli açıklamalarda bulundu. İçişleri ve Tarım Bakanlıklarının yöneticileri ve katılımcıları selamlarken, bu kritik protokolün hayata geçirilmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB'ye yüklendi: İhmal eleştirisi!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AFAD ve DSİ'nin iş birliği ile gerçekleştirilen bu protokolün, devletin ilgili kurumlarının sel öncesi ve sonrası müdahale kapasitesini güçlendireceğini belirtti. Sel ve taşkın gibi doğal afetlerle mücadelede teknik altyapının güçlendirilmesinin, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Törende, yapılan bu protokolün Türkiye'nin afet risklerine karşı daha etkin ve koordineli bir şekilde mücadele etme stratejisinin bir parçası olduğunu ifade eden Erdoğan, devletin vatandaşların güvenliği ve refahı için alınan her türlü önlemde kararlı olduğunu dile getirdi. Bu önlemlerin, ülkenin afet risklerine karşı daha dirençli ve hazırlıklı hale gelmesine katkı sağlayacağını belirtti.

Erdoğan, AFAD ve DSİ'nin iş birliği ile gerçekleştirilen bu protokolün, devletin ilgili kurumlarının sel öncesi ve sonrası müdahale kapasitesini güçlendireceğini belirtti. Sel ve taşkın gibi doğal afetlerle mücadelede teknik altyapının güçlendirilmesinin, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Törende yapılan bu protokolün, Türkiye'nin afet risklerine karşı daha etkin ve koordineli bir şekilde mücadele etme stratejisinin bir parçası olduğunu ifade eden Erdoğan, devletin vatandaşların güvenliği ve refahı için alınan her türlü önlemde kararlı olduğunu dile getirdi. Bu önlemlerin, ülkenin afet risklerine karşı daha dirençli ve hazırlıklı hale gelmesine katkı sağlayacağını belirtti.

İBB ELEŞTİRİSİ

''İşte evvelki gün İstanbul'un göbeğindeki bir parkta çok basit tedbirler alınmadığı için 5 yaşında bir evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Bu acı olayın öncesinde Beşiktaş Gayrettepe'deki gece kulübü yangınında 29 emekçi kardeşimizi, Antalya'daki teleferik faciasında bir vatandaşımızı ihmallere kurban verdik. Lafa gelince işçi hakları konusunda mangalda kül bırakmayanların bu iş cinayetlerinin hiç birinde sesi soluğu çıkmadı. Hatta Antalya'daki teleferik faciasının sorumlularını ellerinden gelse neredeyse demokrasi kahramanı ilan edeceklerdi.''

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.