Cumhurbaşkanı Erdoğan YSK'nın Hatay kararını değerlendirdi

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP'nin Hatay'daki seçimlere ilişkin itirazlarını reddetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimin yenilenmesi talebini reddetmesini "Hatay'da Mehmet kardeşimiz kesin kararla seçimi kazanmış oldu. Biz zaten inanmıştık." şeklinde değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan YSK'nın Hatay kararını değerlendirdi
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Cumhur İttifakı olarak inşallah Hatay'a olan hizmetlerimizi çok daha kararlı bir şekilde arttıracağız, geliştireceğiz ve geçmişte nasıl Hatay'a hizmetler vermişsek, bu hizmetleri bundan sonra da devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı.

BAYRAMDAN SONRA HATAY'I ZİYARET EDECEK

YSK CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin yeniden sayım ve seçimin yenilenmesi taleplerini reddetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin telefonla aradığı bir iftar programında vatandaşlara seslendi.

Erdoğan yaptığı konuşmada, "Sizler azmettiniz, karar verdiniz ve bunun neticesinde de Hatay'da Mehmet kardeşimiz kesin kararla seçimi kazanmış oldu" diyerek "Hatay'a olan hizmetlerimizi çok daha kararlı bir şekilde arttıracağız." şeklinde konuştu.

Erdoğan, Hatay'daki seçim sonuçlarıyla ilgili Yüksek Seçim Kurulu'nun kararını değerlendirdi. Mehmet adaylarının kesin bir şekilde seçimi kazandığını belirtti ve Hatay'a hizmetlerin artarak devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, Hatay'ın yaşadığı deprem felaketinin etkilerini hafifletmek için çaba göstereceklerini ve bayramdan sonra Hatay'ı ziyaret edeceklerini duyurdu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.