Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ABD'de Türk vatandaşlardan sevgi seli: "Türkiye sizinle gurur duyuyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'nin başkenti Washington'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ABD'de Türk vatandaşlardan sevgi seli: "Türkiye sizinle gurur duyuyor"
Yayınlanma:

Andrews Askeri Hava Üssü'nden konaklayacağı otele geçen Erdoğan, otelin önünde toplanan Türk vatandaşları tarafından coşkuyla karşılandı.

TÜRK VATANDAŞLARINDAN SEVGİ GÖSTERİSİ

Erdoğan'ın konaklayacağı otelin önünde toplanan kalabalık, Türkçe ve İngilizce "Hoş geldiniz" yazılı pankartlar ve Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanı'nı selamladı. Vatandaşlar, "Türkiye sizinle gurur duyuyor" sloganları atarak Erdoğan'a olan sevgilerini gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, makam aracından el sallayarak kendilerine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Erdoğan'ın otele girişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı. Otel çevresindeki bazı sokak ve caddeler kamyonlar kullanılarak trafiğe kapatıldı, beton ve demir bariyerlerle otelin etrafı korumaya alındı. Güvenlik önlemleri kapsamında, otel çevresinde yoğun bir polis ve güvenlik görevlisi bulunuyordu.

TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ'UN VATANDAŞLARLA SOHBETİ

Türk heyetinde yer alan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş da otel önünde toplanan vatandaşların yanına gelerek bir süre onlarla sohbet etti. Kurtulmuş, vatandaşların sorularını yanıtladı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi kapsamında birçok ikili görüşme ve toplantıya katılacak. Zirvede, Türkiye'nin uluslararası politikadaki konumu ve stratejik önemi üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.