Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim muhasebesi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim muhasebesi!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda, AK Parti'ye gönül veren tüm vatandaşlara selam ve sevgilerini ileterek, 2024 senesinin ilk İl Başkanları toplantısında bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

Erdoğan, 31 Mart seçim çalışmalarının devam ettiği dönemde teşkilatlarla yakın temaslarını sürdürdüklerini ifade etti. Bölücü örgüt uzantılarının seçmeni etkilemeye çalışmaları dışında herhangi bir sorun yaşanmadığını vurguladı.

Demokrasinin asla sıfır toplamlı bir oyun olmadığını ve herkesin kazanabileceği bir alan olduğunu vurgulayan Erdoğan, demokrasinin güçlenmesinin Türk siyaseti için büyük bir başarı olduğunu dile getirdi. Demokrasinin kazandığı her alanda kaybeden olmadığını belirtti.

Türkiye'nin demokrasi tarihinde vesayet odaklarının sürekli bir tehdit oluşturduğunu hatırlatan Erdoğan, en son 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimini püskürttüklerini ve Türkiye'nin demokrasi mücadelesinde asla pes etmeyeceklerini vurguladı.

Bölücü örgüt uzantılarının seçmeni etkileme çabalarına rağmen, seçim sürecinin sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ifade eden Erdoğan, demokrasinin gücünü vurguladı. Türkiye'nin demokratik mücadelesine değinen Erdoğan, son 15 Temmuz'daki darbe girişimini hatırlatarak, vesayet odaklarının sürekli bir tehdit olduğunu kaydetti.

Erdoğan, son seçimlerde yaşanan sonuçlara da değindi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması ve yerel yönetimler seçimlerindeki renkli tablo hakkında konuşan Erdoğan, milletin takdirine saygı gösterdiklerini ve Türk demokrasisinin kazanmasının önemli olduğunu vurguladı.

AK Parti'nin, milletin partisi olduğunu ve bu kimliğini koruyacağını ifade eden Erdoğan, hatalardan ders çıkarmanın ve millete olan bağlılığın önemini vurguladı. Partisinin, Türkiye'nin her kesimine hitap eden bir yapıya sahip olduğunu ve bu çizgisini koruyacağını belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.