Destek başarıyı getirdi

Polatlı Belediyespor ailesi şampiyonluk kupasını Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Başkan Yıldızkaya’ya takdim etti.

Destek başarıyı getirdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

30 Yıl sonra yeniden eski başarılı günlerine dönen ve üst üste kazandığı şampiyonluklarla kısa sürede Bölgesel Amatör Lig’e demir atan 1926 Polatlı Belediyespor ailesi şampiyonluk kupasını Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Başkan Yıldızkaya’ya takdim etti.

Türkiye Amatör Süper Ligi’nde aldığı başarılı sonuçların ardından Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükselerek Polatlı’nın 30 yıllık başarı hasretine son veren 1926 Polatlı Belediyespor Kulübü Başkanı Hüdaverdi Yavaş ve yönetimi kurulu üyeleri Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı makamında ziyaret etti.

KUPAYI BAŞKAN YILDIZA’A VERDİLER

Üst üste kazandığı şampiyonluklar ile kısa sürede Bölgesel Amatör Lig’e demir atan 1926 Polatlı Belediyespor ailesi şampiyonluk kupasını Başkan Yıldızkaya’ya takdim etti. Spora verdiği destekler ile Polatlı’nın adını kısa sürede Türkiye’nin dört bir yanında duyuran Başkan Yıldızkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 1926 Polatlı Belediyespor yönetimine teşekkür etti. Skora değil spora önem veren Başkan Yıldızkaya önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan kutlamalarda başarının kahramanları futbolcular ve taraftarlar ile buluşacak.

SPORUN HER DALINA DESTEK

Futbol Takımının yanı sıra Polatlı Belediyesi Bayan Hentbol Takımı da spora yapılan yatırımların ardından Türkiye Bayanlar Hentbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verirken ve tarihinde ilk kez Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’nı müzemize götürdü. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından atletizm, bilardo, satranç ve taekwando gibi alanlarda da farklı yaş gruplarındaki sporculara destek veriliyor.

DAHA BÜYÜK BAŞARILAR YAŞATMAK İSTİYORUZ

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Başta kulüp yöneticilerine ve heyetine, futbolcularımıza, taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehrimizin böyle bir başarıya ihtiyacı vardı. Göreve geldiğimiz günden bu yana belediyemizin imkanları dahilinde sporun farklı dallarına destek veriyoruz. Allah’a şükür bununda karşılığını alıyoruz. Hentbol ve Futbol alanında art arda ciddi başarılar elde ettik. Bu başarı hepimizin ortak başarısıdır. İnşallah önümüzdeki sezonda da kulüplerimizden daha büyük başarılar bekliyoruz. Spora olan katkımız, desteğimiz artarak devam edecek. Daha üst liglerde Polatlımızın adını duyurmak, şehrimize daha büyük başarılar yaşatmak istiyoruz. Ben önümüzdeki futbol sezonunun Polatlı için daha verimli olacağını inanıyorum. Bu konuda bütün şehrin desteğini bekliyorum. Mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.