Diyarbakır Silvan'da petrol kuyusunda patlama: 1 işçi öldü toplam 4 kişi yaralandı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki petrol kuyusunda yapılan sondaj çalışması sırasında gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada bir işçi hayatını kaybetmiş, bir işçi ise yaralanmıştı. Yaşanan facia ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Diyarbakır Silvan'da petrol kuyusunda patlama: 1 işçi öldü toplam 4 kişi yaralandı
Yayınlanma:

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na (TPAO) ait petrol kuyusunda yaşanan patlama, sabah saatlerinde Silvan ilçesine bağlı Duru Mahallesi'nde gerçekleşti.

Sondaj çalışması sırasında gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada İhsan Tunar (33) hayatını kaybetti. Yaralanan Veysel S. (40) ise sağlık ekiplerince Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Tunar'ın yakınları, olay yerine gitmek üzere yola çıktıkları sırada Bağdere mevkiinde trafik kazası geçirdi. Kazada Aynur Tunar (30), Hamza Tunar (57) ve Türkan Tunar (30) yaralandı. Yaralıların durumunun ciddi olmadığı belirtildi.

Patlamaya ilişkin detaylı incelemeler başlatılırken, olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntüler, patlamanın şiddetini ve olayın büyüklüğünü net bir şekilde gözler önüne serdi. Patlamada çok kısa süre içinde alevlerin her yeri teslim aldığı görüldü.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.