Dolgun ve gür kirpikler için 1 damlası yeterli

Kirpikler ve gözler, yüzünüzün en dikkat çeken noktası ve bu hassas, kırılgan bölgelere özen göstermek gerekiyor. Birçok kişi, kirpiklerinin yeterince dolgun ve uzun olmadığından şikayet eder. Rüya gibi kirpiklere sahip olmak, pek çok kişiye ulaşılması zor bir hayal gibi görünebilir. Ancak, bu hayali gerçekleştirmek aslında oldukça basit.

Dolgun ve gür kirpikler için 1 damlası yeterli
Yayınlanma:

Her gece yatmadan önce kirpiklerinize vazelin uygulayın ve gece boyunca bırakın. Ancak, vazelinin gece veya sabah gözlerinize bulaşmamasına dikkat edin. Gözlerinizi ovuşturmak, kirpiklerinizin şeklinin bozulmasına ve hatta kırılmalarına neden olabilir. Vazelin, kirpiklerin daha hızlı uzamasına ve kalınlaşmasına yardımcı olur. Aynı zamanda, kirpiklerinizin dokusunu ve hacmini de iyileştirir.

Bir miktar Hint Yağı'nı zeytinyağıyla karıştırarak kirpiklerinize uygulayın. Bu karışımı gece boyunca bırakabilir veya birkaç saat beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. Bu bitkisel yağlar, düzenli kullanımda kirpiklerinizin uzama potansiyelini artırarak daha yoğun ve dolgun olmalarına yardımcı olur.

Yeşil çay, sağlığa sunduğu sayısız fayda nedeniyle tüketebileceğiniz en iyi içecekler arasında yer alıyor. Sağlığınıza olan yararlarının yanı sıra, güzellik rutininizde de mucizeler yaratır. Antioksidanlarla dolu olan yeşil çay, kirpiklerinizin daha hızlı uzamasına yardımcı olur.

Ayrıca, düzenli tüketimi göz altındaki koyu halkaların azalmasına ve gözlerinizin daha parlak görünmesine katkıda bulunur. Soğuyan yeşil çayı kirpiklerinize uygulayın ve birkaç saat bekletin. Ardından gözlerinizi soğuk suyla durulayın.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.