Duraklama devri sürüyor

Osmanlıspor evinde ağırladığı Denizlispor'a 2-0 yenildi

Duraklama devri sürüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında Osmanlıspor evinde ağırladığı Denizlispor'a 2-0 yenildi. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Recep Niyaz ve 60. dakikada Mehmet Akyüz kaydetti. Osmanlıspor bu sonucun ardından üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.

Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında Osmanlı Stadı’nda son haftaların formda ekibi Denizlispor’u konuk etti. Ortaya koyduğu futbolla hayal kırıklığı yaratan mor sarılılar üst üste ikinci yenilgisini almış oldu. Denizlispor’a galibiyeti golleri 15. dakikada Recep Niyaz ve 60. dakikada Mehmet Akyüz kaydetti.

osmanlispor2.jpg

6 PUANDA KALDI

Lige kötü başlangıç yapan Osmalıspor’da kötü gidişat sürüyor. Sezona başlarken kadrosunu büyük ölçüde değiştiren mor sarılılar sezona deplasmanda Boluspor maçı ile başladı. Bu maçta üstün bir oyun ortaya koymasına karşın sahadan 1-0’lık sonuçla mağlup ayrıldı. İkinci haftada ağırladığı Giresunspor'a ve 4. haftada ağırladığı Gençlerbirliğine 1-0 kaybeden Osmanlıspor, üçüncü iç saha maçından da puansız ayrıldı. Denizlispor, üst üste ikinci galibiyetini aldı. Denizlispor böylelikle 10 puana yükselirken, Osmanlıspor 6'da kaldı.

MUHTEŞEM GOL

Maça fırtına gibi başlayan konuk ekip Denizlispor oldu. Maçın 15. dakikasında ani gelişen Denizlispor atağında Osmanlıspor savunmasının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Recep Niyaz muhteşem bir aşırtma vuruşla topu filelere gönderip takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda iki takımın karşılıklı atakları sonucu değiştirmeyince konuk ekip soyunma odasına 1-0 önde gitmeyi başardı. Bu devrede Osmanlıspor’un gol pozisyonu bulamaması ve bir iki cılız atak dışında etkili olamaması hayal kırıklığı yarattı.

osmanlispor-11-007.jpg

MEHMET İPE DİZDİ

İkinci yarıya beraberlik için çıkan Osmanlıspor savunmada dengesiz yakalanınca ikinci golü de kalesinde gördü. 60. dakikada mor sarılı savunmanın arasına atılan ara pasına hareketlenen Mehmet Akyüz biranda ceza sahasına girdi. Önce kaleci Yiğit Arslan’ı ardından üç savunma oyuncusunu çalımlayan Mehmet rahat bir pozisyonda topu boş kaleye göndererek takımını 2-0 üstünlüğe taşıdı. Mehmet’in bütün Osmanlıspor savunmasını tabiri yerindeyse ipe dizmesi ve hiçbir savunma oyuncusunun müdahale etmemesi acziyetin bir göstergesiydi.

OSMANLI KADROSU

Osmanlı Stadı’nda oynanan mücadeleyi Yiğit Arslan, Baran Eraslan ve Ali Tuna hakem üçlüsü yönetti. Mor sarılılar mücadele Abdulaziz Demircan, Caner Arıcı, Numan Çürüksu, Anıl Karaer, Muhammed Bayır, Hasan Kılıç, Tugay Kacar, Burhan Eşer (Dk. 46 Sinan Kurt), Ayuk, Beykan Şimşek (Dk. 46 Magaye Gueye), Mertan Caner Öztürk (Dk. 65 Furkan Özçal) kadrosu ile çıktı.

DENİZLİ KADROSU

Buna karşın deplasman temsilcisi Denizlispor ise Stackhowiak, Alperen Babacan, Taha Can Velioğlu, Deniz Vural, Ziya Alkurt (Dk. 90 Gökhan Süzen), Aissati, Mehmet Akyüz (Dk. 83 Tisdell), Recep Niyaz (Dk. 74 Muhammed Himmet Ertürk), Burak Altıparmak, Kerem Can Akyüz, Abdülkerim Bardakcı şeklindeki kadrosu ile çıktı. Öte yandan bu konuk ekipten 40. dakikada Burak Altıparmak ve 77. dakikada Stackhowiak sarı kart gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.