E-devlet'ten ücretsiz kurs!

Cumhurbaşkanlığının İnsan Kaynakları Ofisi'nde yer alan eğitimlerle, E-devlet üzerinden yapılan başvurular aracılığıyla çok sayıda vatandaş ücretsiz hizmet alıyor. Eğitimler sonucunda alınan sertifikalarla ise niteliğin ve istidamın artması amaçlanıyor.

E-devlet'ten ücretsiz kurs!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

E-devlet üzerinden vatandaşlara birçok alanda ücretsiz sertifikalı eğitimler veriliyor. Bu eğitimler arasında İngilizce, bilişim, finans gibi alanlar dikkat çekiyor.

SERTİFİKA VERİLİYOR

Bu ücretsiz eğitimler sayesinde vatandaşların, seçtikleri alanlarda uzmanlaşması ve sertifika alarak daha rahat bir şekilde iş bulması amaçlanıyor. E-devlet uygulaması üzerinden başvurulan eğitimlerin içeriğine ve kapsamına Cumhurbaşkanlığının kurumsal internet sitesi https://tccb.gov.tr/ üzerinden ulaşılabiliyor.

sertifika.jpg

FARKLI ALANLARDA SAYISIZ EĞİTİM

Cumhurbaşkanlığının web sitesinde yer alan sertifikalı eğitimler arasında; FODER, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ve Borsa İstanbul iş birliğiyle hazırlanan Finansal Okuryazarlık Eğitimi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre ve Sıfır Atık Eğitimi, Türkiye Beyazay Derneği tarafından hazırlanan Engelli Birey Farkındalığı Eğitimi, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Aday Memur Temel Eğitim Programı kapsamında hazırlanan Genel Olarak Devlet Teşkilatı Eğitimi, Ticaret Bakanlığı katkılarıyla hazırlanan Hitabet ve Etkili Sunum Eğitimi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı katkılarıyla hazırlanan İklim Değişikliği Eğitimi, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Kanser Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Kanserde Erken Teşhis Eğitimi, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan Kullanıcı Deneyimi Tasarımı Eğitimi, Dışişleri Bakanlığının hazırladığı Proje Döngüsü Yönetimi ve Protokol Kuralları Eğitimi, yer alıyor.

online.jpg

Çok kursun yer aldığı eğitimlere buradan ulaşabilirsiniz.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.