Ebru Gündeş hakkında şok iddia

Ebru Gündeş'le ilgili bir yazı kaleme alan Habertürk yazarı Esin Övet, şok bir iddia ortaya attı.

Ebru Gündeş hakkında şok iddia
Yayınlanma:
Güncelleme:

İran'a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili Amerika'da görülen davanın önemli ismi Reza Zarrab, geçen günlerde New York'taki Nobu adlı restoranda görüntülenmişti.

Zarrab'a yemekte eşlik eden kadının da, Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'in hayranı ve sonrasında arkadaşı olan Ayşegül Akgün olduğu ortaya çıkmıştı. Gündeme bomba gibi düşen olayın yankıları sürerken Ebru Gündeş'in deAmerika'ya giderek Zarrab ile görüştüğü haberleri yayılmaya başlandı.

HİÇ ŞAŞIRMAM

Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Habertürk yazarı Esin Övet, bomba etkisi yaratacak bir iddia ortaya attı. Ebru Gündeş'in ikinci kez anne olmak istediğini belirten Övet, "VIP'den özel izinle gidişi falan konuşula dursun asıl duyduğuma göre Ebru Gündeş tekrar anne olmak istiyor. Çok kez bu konuda doktorlarla görüşen ve yardımlar alan Ebru Gündeş'in bu gidiş, gelişlerinden sonra bir bebek müjdesi gelir belli mi olur? Daha doğrusu olur mu olur? Olursa hiç şaşırmayacağım. Çünkü son yıllarda hiçbir şeye gerçekten hiç ama hiç şaşırmıyorum" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum