Ece Üner'den gündem olan Gülşen açıklaması! "Hizbullahçıya af çıktığı gün..."

Gazeteci ve sunucu Ece Üner, Gülşen'in hapis cezasına çarptırılmasına sert tepki gösterdi. Üner, "Hizbullahçıya af çıktığı gün Gülşen’e de hapis hükmü verildi" dedi.

Ece Üner'den gündem olan Gülşen açıklaması! "Hizbullahçıya af çıktığı gün..."
Yayınlanma:

Gülşen'in hapis cezasına çarptırılmasını canlı yayında değerlendiren Gazeteci ve sunucu Ece Üner, Hizbullah terör örgütü üyesi Mehmet Emin Alpsoy'un affedildiği gün Gülşen'in 10 ay hapis cezası verilmesine sitem ederek, "Hafıza problemimiz var, yapılan adaletsizlikleri hemen unutuyoruz diye artık aynı gün içinde çıkıyor adalet timsali kararlar. Hizbullahçıya af çıktığı gün Gülşen’e de hapis hükmü verildi" ifadelerini kullandı.

Bir konserinde imam hatiplilerle ilgili sözleri nedeniyle, “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, dün yargılandığı davada 10 ay hapis cezasına çarptırılırken, Ece Üner'den gündem olacak bir açıklama geldi.

3 kişiyi öldürüp betona gömen ve “Anayasal düzeni zorla değiştirmeye kalkışmak” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilen Hizbullah terör örgütü üyesi Mehmet Emin Alpsoy’un cezası Gülşen'e hapis cezası verildiği gün, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle affedildi.

TV1OO ekranlarında yer alan Ece Üner, aynı gün yaşanan bu iki gelişmeyi eleştirdi.

GÜNDEM OLAN AÇIKLAMA

Ece Üner, şunları kaydetti:

“Hafıza problemimiz var, yapılan adaletsizlikleri hemen unutuyoruz diye artık aynı gün içinde çıkıyor adalet timsali kararlar. Hizbullahçıya af çıktığı gün Gülşen’e de hapis hükmü verildi.

Evet, sanatçı Gülşen, Hizbullah terör örgütü yöneticisi olarak üç kişiyi domuz bağıyla sorgulayıp öldürmekle suçlandığı için… Pardon cinayet işlediği için… Yok, pardon kadına şiddet ve çocuk tacizi dolayısıyla… Olmadı… Sokak röportajında ‘Hizbullahçıyız, kafalarını keseceğiz’ dediği için… Çok pardon kafamda bir türlü oturtamayınca cümleyi de bir türlü kuramadım kusura bakmayın.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.