Ekrem imamoğlu hükümeti sorumlu tuttu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Belediyesi'nin toplu temel atma töreninde konuştu.

Ekrem imamoğlu hükümeti sorumlu tuttu!
Yayınlanma:

Konuşmasında ekonomik kriz ve hükümet politikalarına yönelik sert eleştirilerde bulunan İmamoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar:

EKONOMİK KRİZ VE HÜKÜMET ELEŞTİRİSİ

İmamoğlu, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizin sorumlusu olarak hükümeti gösterdi. "Uygulanan kötü ekonomilerle birlikte, işsiz insanlarımız, evine ekmek götüremeyen vatandaşlarımız zor durumda. Bunun sorumlusu kötü ekonomik uygulamaları bugüne kadar taşıyan maalesef hükümettir. Hükümetin sorumlularıdır," dedi. İmamoğlu, ekonomik krizin emekliler, işsizler ve dar gelirli vatandaşlar üzerindeki etkisine vurgu yaparak, yerel yönetimlerin bu zor durumdaki insanlara daha fazla yardımcı olması gerektiğini belirtti.

SANCAKTEPE'YE 20 YATIRIM

İmamoğlu, Sancaktepe'deki yeni yatırımlardan da bahsederek, "Sancaktepe yeni döneme 20 yatırımla başladı. Alper başkanımız ve yol arkadaşları adına mutluyuz. İş disiplinini biliyorum," dedi. Bu yatırımların bölgeye önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

HİZMETİN PARTİSİ OLMAZ

İmamoğlu, belediye başkanlarının makam sahibi olmaktan öte, yüce bir sorumluluk taşıdığını vurguladı. "Belediye Başkanı olmak makam sahibi olmak değil, yüce bir sorumluluk sahibi olmak demektir. Hiçbir şey ile değişmeyecek biçimde halkın gönlünde taht kurarlar. Biz bu anlayışla çalışıyoruz. Makamına değil, görevine odaklanan herkesle bu kardeşiniz çalışır," dedi. İmamoğlu, vatandaşa hizmetin parti ayrımı gözetmeksizin yapılması gerektiğinin altını çizdi.

EĞİTİM VE SOSYAL HİZMETLER

Konuşmasında eğitim ve sosyal hizmetlere de değinen İmamoğlu, çocuklar için yeni kreşler açacaklarını ve eğitime hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. "Çocuklarımızın eşit imkana sahip olması için yeni kreşler açacak eğitime hizmet etmeye devam edeceğiz," dedi.

HALKIN PARASINI HALK İÇİN KULLANACAĞIZ

İmamoğlu, belediyelerin halkın parasını en verimli şekilde kullanarak hizmet üretmesi gerektiğini belirtti. "Milletimizin parasını milletimize vermektir işin özü. Yapacak çok işimiz var. Başkanlarımız partizanlıkta yarışmayacak, vatandaşına somurtan değil adaletle çalışan olacaklar. Olmayana mutlaka yetiştirmek için uğraşacaklar. Bunlar yapacak gücümüz de var çünkü arkamızda sizin duanız var," ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.