Emekli ikramiyeleri o tarihlerde hesaplarda!

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği Kurban Bayramı ikramiyeleri hakkında merak edilen soru yanıtını buldu. Emeklilere yönelik bayram ikramiyeleri, bugünden itibaren hesaplara yatırılmaya başlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bayram ikramiyelerinin ödenme takvimini açıkladı.

Emekli ikramiyeleri o tarihlerde hesaplarda!
Yayınlanma:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kurban Bayramı ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarihleri açıkladı.

10-14 HAZİRAN ARASINDA HESAPLARDA OLACAK

Buna göre, Emekli Sandığı kapsamında aylık alan emeklilere 10 Haziran'da, Bağ-Kur kapsamında aylık alan emeklilere 11 Haziran'da, SSK kapsamında aylık alan emeklilere ise 12-13-14 Haziran tarihlerinde ödeme yapılacak.

Her yıl iki kez bayram öncesinde verilen bu ikramiyelerden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na bağlı emekliler faydalanıyor. Bu yıl da Kurban Bayramı öncesi emeklilerin hesaplarına yatırılacak olan ikramiyeler, 10 Haziran ile 14 Haziran tarihleri arasında tamamlanacak.

Bakan Vedat Işıkhan, yaptığı açıklamada, "Emekli vatandaşlarımızın bayramı huzur içinde geçirebilmeleri için ikramiye ödemelerini planlandığı şekilde gerçekleştireceğiz. Emeklilerimizin yüzünü güldürecek bu ödemelerle bayram öncesi ekonomik rahatlama sağlanacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.