Ersan Şen Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı

Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen katıldığı programda, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert bir dille eleştirdi. Şen, “Milliyetçilerden zırnık oy alamazsınız. Ben bile sana oy vermedim” dedi.

Ersan Şen Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı
Yayınlanma:

AKP’yi gerçekleştirdiği icraatlar konusunda yerden yerin dibine sokan Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen katıldığı canlı yayın programında Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini açık açık dile getirdi.

Türkiye’deki ekonomik krizin nedeni olarak gördüğü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiren ve zaman zaman yaptığı bu çıkışlarla gündem olan Ersan Şen’in, değişim için Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermemesi sosyal medyayı sarstı.

Ersan Şen daha önce katıldığı bir canlı yayın programında ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’a açık desteğini vermişti.

Ersan Şen, seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yumruğunu masaya vura vura buradayım demesini sert bir dille eleştirdi.

Ersan Şen, Kılıçdaroğlu'na yönelik yaptığı açıklamada şu ifadeleri kaydetti:

“SINIFTA KALDIN”

"Terör örgütleri ve onların mensupları seçimin ardından 15 Mayıs gününü kurtuluş anı olarak gördüler. 'Uçak biletlerimizi aldık geliyoruz. Ceza evinin kapılarını aldık çıkıyoruz.' gibi muhalefete destek attığını söyleyen HDP'den ifadeler, ABD'den banka hesaplarına yapılan yoğun destekler… Siz milliyetçilerden zırnık oy alamazsınız, bir oy alamazsınız. Ben bile sana oy vermedim, ikna edemedin beni. Sen benden oy alamıyorsan kimden oy alacaksın. Sınıfta kaldın"

“BU BEDELİ ÖDETİRLER”

Ersan Şen, Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyada yaptığı ben buradayım paylaşımına ilişkin, "Masaya yumruğu vuruyor, kaçmadım diyor. Sana kimse kaç demiyor, ama 2 hafta sonra kazanamayınca kaçacaksın. Başka çaren yok! Bu bedeli ödetirler, bunun bedelini ödeyeceksin. Hiçbir mazeretin arkasına sığınma, sen başarısızsın" diye konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.