Etimesgut'ta milli birlik günü etkinlikleri yapıldı

İstiklal ve İstikbal uğrana canlarını feda eden şehitlerimizin anılması, vatan ve bayrak sevgisi, yurt bilinci temalarının işlenmesi amacıyla organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sportif etkinlileri sona erdi.

Etimesgut'ta milli birlik günü etkinlikleri yapıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

İstiklal ve İstikbal uğrana canlarını feda eden şehitlerimizin anılması, vatan ve bayrak sevgisi, yurt bilinci temalarının işlenmesi amacıyla organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sportif etkinlileri sona erdi. Etkinlikler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm Şehitlerimiz adına yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayıp, Etimesgut Kaymakamı Fuat Gürel’in açılış konuşması ile devam etti.

etimesgut-23.jpg

YOĞUN KATILIM OLDU

Tören İlçe Kaymakamı Fuat Gürel, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayfer Yıldırım, İlçe Gençlik Spor Müdürü Hamza Güneş, TOHM Koordinatörü Ünsal Sevindik, antrenörler, çok sayıda sporcu öğrenci ve velilerinin katılımı ile gerçekleşti. Etkinlik kapsamında eskrim, taekwondo, kick-boks ve muay-thai branşlarında gösteri müsabakaları düzenlendi. Müsabakalarda dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlendi. Sporculara madalyalarını protokol üyeleri tarafından verildi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.