Eylem Tok'un yakalanmasının ardından Aci Ailesi'nin buruk sevinci

Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan trafik kazasının ardından kaçan Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu ABD'de yakalandı. Türkiye'nin uzun süredir beklediği gelişme, Aci ailesi için büyük bir rahatlama oldu.

Eylem Tok'un yakalanmasının ardından Aci Ailesi'nin buruk sevinci
Yayınlanma:

Kazanın ardından geçen 115 günlük süre boyunca ailenin yaşadığı acı ve endişe son buldu. Ailenin duygularını yansıtan açıklamalarda, bu yakalamayla birlikte ilk kez sevinç gözyaşları döktükleri belirtildi.

Özellikle annesi Pervin Aci, "Bu bir başlangıç, asıl mücadele yeni başlıyor. Eninde sonunda gelecekler, oğluma gidip müjdeli haberi vereceğim. Havalimanında davul zurna ile karşılayacağım, çok güzel bir bayram hediyesi." şeklinde konuştu. Özer Aci ise adaletin tecelli edeceğine olan inancını vurgulayarak, "Hak, hukuk istiyorum. Bu bir başlangıç, orada, burada yargılanır, fark etmez. Tutuklanması bile büyük bir olay, asıl mücadele yeni başlıyor." ifadelerini kullandı.

Ailenin avukatıyla süreci yakından takip ettiklerini belirten Şükriye Aci ise, "Şaşırdım, beklemiyordum, müthiş bir rahatlama geldi. Verdiğimiz mücadelede bir noktaya ulaştık. Buruk da olsa bir mutluluk var." şeklinde konuştu. Kazanın üzerinden geçen süre içinde özellikle kırmızı bülten çıkartılmasıyla beraber umutlarının arttığını belirten Şükriye Aci, "En son mezarına sünnet olacağını söylemeye gitmiştim. Şimdi de güzel bir haber vermek için gideceğim." dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.