Ezgi Mola ile evlenen Mustafa Aksakallı kimdir?

Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı ile evlendi. Mustafa Aksakallı kimdir? Mustafa Aksakallı nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Ezgi Mola ile evlenen Mustafa Aksakallı kimdir?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mustafa Aksakallı kimdir? Ezgi Mola ile evlenen Mustafa Aksakallı nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Uzun süre sevgili olduğu Mustafa Aksakallı ile evlenen Ezgi Mola sevenlerini mutlu etti. Mustafa Aksakallı kimdir, nerelidir diye merak konusu oldu. Peki, Ezgi Mola ile evlenen Mustafa Aksakallı kimdir?

Lüks bir işletmenin sahibi olan Mustafa Aksakallı, yakın arkadaşları arasında Enis Arıkan, Berkay, Gizem Karaca ve Kerimcan Durmaz gibi ünlü isimlerle tanınıyor.

untitled-1-002.jpg

Ünlü oyuncu Ezgi Mola ile dört yıl süren bir ilişkinin ardından iş adamı Mustafa Aksakallı ile bugün evleniyor.

untitled-1-004.jpg

Çift, pandemi nedeniyle evlilik planlarını ertelemek zorunda kaldı ve bu özel günlerini aileleri ve yakın dostlarıyla sade bir nikah töreniyle kutlamaya karar verdiler. Corona virüs salgını öncesinde düğün hazırlıkları yapan çift, pandemi döneminde bu kararı aldı. Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'nın nikah törenine aile üyeleri ve yakın arkadaşlarından oluşan sadece 14 kişilik bir grup katılacak. Nikah töreninin şahitliklerini eski futbolcu Sinan Engin, Aksakallı'nın yakın arkadaşı işletmeci Oğulcan Engin ve Mola'nın yakın arkadaşı Enis Arıkan yapacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.