Fatih Altaylı ayrılık sonrası ilk kez konuştu! Bakın neden ayrılmış

Gazeteci Fatih Altaylı, uzun süre görev yaptığı Habertürk’ten ayrıldıktan sonra ilk yazısını kendi internet sitesinde yayımladı. Altaylı, yazdığı yazıda seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Fatih Altaylı ayrılık sonrası ilk kez konuştu! Bakın neden ayrılmış
Yayınlanma:
Güncelleme:

Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin sonuçları hakkında yaptığı yazısında, sosyal medyada kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Altaylı, "Sosyal medya üzerinden önde olan tarafın trol veya gerek kişilerinin geyiklerine maruz kalıyorum. Haklılar mı? Bir miktar haklılar" diyerek seçim sonuçlarını ve tahminlerini değerlendirdi.

Altaylı, öngörülerine göre Kılıçdaroğlu'nun ilk turu bir tık önde bitireceğini düşündüğünü ifade etti. Ancak seçim sonuçlarının beklentilerini aştığını belirtti. Cumhur İttifakı'nın yüzde 49'u aşması ve iktidar partisinin oy oranının yüksek olması, kendisinin tahminlerini aştığını ifade etti.

Yazar, Erdoğan'ın siyasi akıl ve stratejisi konusunda olumlu bir değerlendirme yaptı. Erdoğan'ın akıllı bir siyasetçi olduğunu ve başkalarının tecrübelerinden yararlanarak akıllı politikalar geliştirdiğini vurguladı.

Fatih Altaylı ayrıca, uzun yıllar boyunca çalıştığı Habertürk'ten neden ayrıldığını da açıkladı. Turgay Ciner'in kendisi için çok değerli bir dost ve işadamı olduğunu ve dostluğun iş ilişkisine dönüştüğünü belirtti. Ancak Türk medyasının zorlu bir dönemden geçtiği ve Altaylı'nın özgür bir gazeteci olarak yeni bir döneme girmesi gerektiği nedeniyle ayrıldığını açıkladı. Altaylı, Türk medyasının zorlu şartlarında, özgürlüğünü koruyarak gazetecilik kariyerine devam etmek istediğini ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.