FETÖ'cüler Muharrem İnce'nin peşinde!

FETÖ'cülerin hedefi Muharrem İnce oldu. Sosyal medyaya sunulan görüntülerin sahte olduğu, Muharrem İnce'ye aitmiş gibi lanse edilen mesajlaşmaların ise montaj olduğu ortaya çıktı.

FETÖ'cüler Muharrem İnce'nin peşinde!
Yayınlanma:

Ali Yeşildağ'ın Youtube videosunda 'herhangi bir sosyal medya hesabım yok' demesine rağmen, adına açılan Twitter hesabının FETÖ'cülere ait olduğu anlaşılan ve bu hesapla gündemi birbirine katan paylaşımlar yapanlar, Muharrem İnce'nin seks görüntülerini yayınlayacağına dair paylaşım yaptı.

Sosyal medyaya sunulan görüntülerin bir filmden kesit olduğu, Muharrem İnce'ye aitmiş gibi lanse edilen mesajlaşmaların ise montaj olduğu ortaya çıktı.

Yeşildağ'a aitmiş gibi kullanılan Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Bel altı vurmayacaktım demiştim. Ancak şuan her şey mübah. Bu halk her şeyi bilmeli. Yarın saat 12:00'da Muharrem İnce'nin cinsel ilişki kasetinden bir bölüm paylaşacağım. Çocukları bu ekrandan uzak tutun" ifadeleri kullanılmıştı.

Tüm bu iddialara Muharrem İnce ise "Elinde sahte belge, dekont veya sahte görüntü olanların paylaşmasını" istedi. İnce "Elinizde hangi sahte belge, hangi sahte dekont, hangi sahte görüntü varsa; 1 dakika bile beklemeden yayınlayın. Benim abdestimden şüphem yok. Ömrüm sizin ağababalarınızla mücadele etmek ile geçti. Ne FETÖ'ye, ne PKK'ya, ne Hizbullah'a asla boyun eğmedim, eğmem. Hepinizle yargıda hesaplaşacağım." diye cevap vermişti.

VİDEOYU PAYLAŞMAKTAN VAZGEÇMİŞ

Sosyal medyada foyası ortaya çıkınca 'Ali Yeşildağ' hesabını kullananlar, videoyu yayınlamama kararı aldıklarını, ‘Muharrem İnce’nin videsounu paylaşmama kararı aldım.’ sözleriyle ifade ettiler.

Ali Yeşildağ, İnce'nin paylaşımını alıntılayarak, sosyal medya hesabından bir whatsapp görüntüsü yayımladı. Ancak yayımlanan görüntülerin, Google arşiv kayıtlarına göre Google'a 2015 yılında yüklenmiş olduğu ve whatsapp kaydında yer aldığı iddia edilen çıplak kadın resminin Google'dan alındığı ortaya çıktı. Ayrıca yayımlanan Whatsapp mesajlaşmasının da montaj olduğu belirtildi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.