Fizy'nin Haziran yıldızı Bilal Sonses oldu

Dijital operatör Turkcell’in müzik platformu fizy’de haziran ayının en popüler ismi, son dönemin gözde şarkıcısı Bilal Sonses olduğu açıklandı.

Fizy'nin Haziran yıldızı Bilal Sonses oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye'nin en sevilen dijital müzik platformlarından fizy, haziran ayında da müzikseverler tarafından büyük ilgi gördü. Haziran ayının en çok dinlenen şarkıcısı, son dönemin dikkat çeken ismi Bilal Sonses oldu. fizy'nin en çok dinlenen ve beğenilen şarkısı Sonses'in ‘Nefret' şarkısı olurken, en çok paylaşılan şarkısı olarak ise Oğuzhan Koç'un ‘Kendime Sardım' isimli şarkısı dikkat çekti.

Geçen ayın en çok dinlenen şarkıcısı Zeynep Bastık bu ay ikinci sıraya gerilerken, onu Ebru Yaşar, Oğuzhan Koç ve Sagopa Kajmer takip etti. Müzik türlerine bakıldığında ise; pop yüzde 40, rap yüzde 37, oldies yüzde 8, arabesk yüzde 7, yöresel/halk yüzde 5 ve indie/rock/elektro müzik türü yüzde 3 oranında tercih edildi.
Birbirinden farklı alternatiflerden oluşturulan fizy listeleri arasında ise en çok tercih edilenler şöyle sıralandı: ‘Günün Listesi', ‘fizy pop', ‘fizy rap', ‘Evde Yaz', ‘#tbt Unutulmaz Şarkılar', ‘Atarlı Şarkılar' ve ‘Koş fizy Koş'.
Haziran ayında fizy'yi en çok dinleyen şehirlerin başında ise Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Konya yer aldı. Platformun en çok aratılan ismi ise yine son dönemin güçlü yorumuyla adından söz ettiren ismi Ezhel olurken, şarkı sözü en çok okunan şarkı ise Hejan ve Muti'nin ‘Hokkabazlar'ı oldu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.