Gazze'de can kaybı artıyor! Saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısı 29 bine yaklaştı!

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, İsrail'in hava ve karadan düzenlediği saldırılarda 28 bin 985 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Gazze'de can kaybı artıyor! Saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısı 29 bine yaklaştı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gazze Şeridi'nde yaşanan trajedi devam ediyor. İsrail'in 135 gündür devam eden saldırılarında son 24 saat içinde ölen Filistinli sayısı 127 artarak 28 bin 985'e çıktı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, yapılan açıklamada, İsrail'in bölgeye yönelik saldırılarının etkilerine dair bilgi verdi.

Kudra, son 24 saat içinde İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nde 127 Filistinliyi daha öldürdüğünü, böylece saldırılar sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 28 bin 985'e ulaştığını belirtti.

YARALI SAYISI 70 BİNE DAYANDI

Kudra, son saldırılarda 205 Filistinlinin daha yaralandığını ve Gazze Şeridi genelinde toplam yaralı sayısının 68 bin 883'e çıktığını ifade etti.

Kudra, enkaz altında ve yol kenarlarında halen cesetlerin bulunduğunu, ancak İsrail güçlerinin müdahalesi nedeniyle sağlık ekiplerinin ve sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığını da vurguladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.