Gençler Eskişehir’e gidiyor

Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında 17 Eylül Pazartesi günü oynanacak Gençlerbirliği ile Tetiş Yapı Elazığspor müsabakasına Yeni Eskişehir Stadyumu ev sahipliği yapacak.

Gençler Eskişehir’e gidiyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

A Milli takımımızın Rusya ve İsveç maçları nedeniyle ara verilen Spor Toto Birinci Ligde heyecan başlıyor. Ligde dörtte dört yaparak dolu dizgin giden Gençlerbirliği evinde oynayacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından akşam yaptığı antrenman ile başladı.

ÇİFT KALE MAÇ

Isınma koşusu ile başlayan akşam antrenmanı daha sonra pas koordinasyon çalışması ile devam etti. Son bölümde ise dar alanda çift kale maç şeklinde devam eden antrenmanda maçın galibi Yeşil takım oldu. Son antrenmanda Ankaragücü maçında sakatlanan Mahmut ile tedavilerine devam edilen Luccas ve Ahmet Oğuz takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü. Çift kale maçta forma giyen futbolcuların moralli ve istekli olması teknik direktör Erkan Sözeri’nin yüzünü güldürdü. Kırmızı siyahlı takımın kalecileri antrenmanda birbirinden güzel kurtarışlara imza attı. Hakan Arıkan bir de şık vuruşla antrenmanı tamamladı.

ZOR HAFTALAR

Gençlerbirliği’nin pazartesi günü oynayacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçı hazırlıkları bütün ciddiyetiyle devam ederken kırmızı siyahlı ekibin teknik direktörü Erkan Sözeri antrenman öncesi futbolcuları ile yaptığı kısa toplantıda, “Zorlu bir döneme girdiklerini ve bundan sonraki maçların daha zor olacağını oyuncularına anlatıp maçlara konsantre olmalarını ve maçın son dakikasına kadar oyunu bırakmamalarını” istedi. Sözeri, Elazığspor maçının çok zor geçeceğini fakat sahaya kazanmak için çıkacaklarını ve üç puanla dönmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını” sözlerine ekledi.

STAD DEĞİŞTİ

Öte yandan Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında 17 Eylül Pazartesi günü oynanacak Gençlerbirliği ile Tetiş Yapı Elazığspor müsabakasına Yeni Eskişehir Stadyumu ev sahipliği yapacak. Gençlerbirliği Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, 17 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'de Osmanlı Stadı'nda oynanması planlanan Gençlerbirliği-Tetiş Yapı Elazığspor maçının Osmanlı Stadı'nın zemininde yapılan bakım çalışması nedeniyle aynı tarih ve saatte Yeni Eskişehir Stadyumu'na alındığı bildirildi. Açıklamada, kombine kart sahibi Gençlerbirliği taraftarlarının Eskişehir'deki maçı izleyebileceği bildirildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.