Gençler ilk maçta kayıp

İran’ın Tractor Sazi takımı ile ilk hazırlık maçına çıkan Gençlerbirliği bu maçtan 3-2 mağlup ayrıldı.

Gençler ilk maçta kayıp
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bu sezon Spor Toto Birinci Ligde Ankara’yı temsil edecek olan Gençlerbirliği hazırlıklarının yanı sıra hazırlık maçları oynayarak sezona hazırlanıyor. Kırmızı siyahlılar Kızılcahamam kampında ilk hazırlık maçını oynadı. İran’ın Tractor Sazi takımı ile ilk hazırlık maçına çıkan Gençlerbirliği bu maçtan 3-2 mağlup ayrıldı.

genclerbirligi-33-002.jpg

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça Gençlerbirliği iyi başladı. 20. dakikada Taha uzaktan şutun Mohammadian iki hamlede kurtardı. Bu kez 32. dakikada Ahmet İlhan arka direkte içeri çevirdi, Deniz Yılmaz yetişemeyince kırmızı siyahlılar bir golden daha oldu. Bu kez 34. dakikada Zeki Yavru ortaladı Deniz arka direkte vurdu top az farkla auta çıktı. 40. dakikada Ahmet İlhan ortaladı Bekir kafa vuruşunu yaptı, top direğe çarparak auta çıktı.

İLK YARIDA İKİ GOL

Gençlerbirliği’nin ataklarına geçit vermeyen İran temsilcisi Tractor Sazi 41. dakikada önce geçti. Kırmızı siyahlı takımın savunmasını hazırlıksız yakalayan İran temsilcisi Danial İsmael’in golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden iki dakika sonra İran temsilcisi farkı ikiye çıkardı. 43. dakikada uzak mesafeden Reza Abdi’nin şutuyla Tractor Sazi durumu 2-0 yaptı ve ilk yarı Tractor Sazi’nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. İlk yarıda çok gol kaçıran Gençlerbirliği kalesinde iki gol görmesine karşın ortaya koyduğu futbolla göz doldurda.

İLK MAÇTA MAĞLUP

İkinci yaraya da çok yedek oyunculara şans veren Gençlerbirliği 53. dakikada farkı bire indirdi. Bu dakikada Serdarcan’ın yerde kalması sonucu kazanılan penaltıyı Nadir Çiftçi gole çevirip durumu 2-1’e getirdi. İran temsilcisi Tractor Sazi 57. dakikada farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Danial İsmael’in güzel golü ile misafir takım 3-1 öne geçti. Gençlerbirliği 88. dakikada farkı bir kez daha bire indirdi. Bu dakikada Jailton sol kanattan ortaladı, Nadir düzgün bir vuruşla skoru 3-2’ye getirdi. Bu golden sonra her iki takımın karşılıklı atakları sonucu değiştirmeyince Gençlerbirliği ilk hazırlık maçından 3-2 mağlup ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.