Gençlerbirliği Hatayspor maçı

35 Yılın ardından Spor Toto Süper Ligden düşen Gençlerbirliği yarın akşam Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Erkan Engin’in yöneteceği zorlu mücadele Bein Sports Max2 kanalından yayınlanacak.

Gençlerbirliği Hatayspor maçı
Yayınlanma:
Güncelleme:

35 Yılın ardından Spor Toto Süper Ligden düşen Gençlerbirliği yarın akşam Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Erkan Engin’in yöneteceği zorlu mücadele Bein Sports Max2 kanalından yayınlanacak. İki takım 36 yıl sonra karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Birinci Ligde haftasonu sezonun ilk maçında Hatayspor ile Osmanlı Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Osmanlı Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak olan maçın bilet fiyatları da belli oldu. Buna göre Maraton tribünü 10 TL ve kapalı tribün ise 15 TL olarak açıklandı. Hatayspor maçında takımlarını yalnız bırakmak istemeyen kırmızı siyahlı taraftarlar maç biletlerini passo.com.tr ve 19 Mayıs Stadı gişelerinden alabilecekler. Gençlerbirliği-Hatayspor maçı Bein Sports Max2, kanalından canlı yayınlanacak.

YOĞUN TEMPO

Sezonun ilk maçında Hatayspor’u konuk edecek olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarına yaptığı çift antrenmanla tamamladı. Antrenmana ısınma koşusu ve tempolu koşu ile başlayan futbolcular daha sonra dar alanda taktik çalışma yaptı. Son antrenmanda Serdarcan Eralp ve Kari Arnason takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Yapılan taktik maçta ortaya konulan futbol Erkan Sözeri’nin yüzünü güldürdü. Taktik maçta atılan birbirinden güzel goller Hatay maçı öncesi teknik heyeti memnun etti. Kırmızı siyahlılar bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

36 YIL SONRA

Yarın akşam Osmanlı Stadı’nda Hatayspor’u konuk edecek olan Gençlerbirliği ilk olarak 1970-71 sezonunda karşı karşıya geldiği güney ekibiyle son maçını 1981-82 sezonunda oynamıştı. İki takım tam 36 yıl sonra ilk kez 1. Lig maçında karşı karşıya gelecek. Gençlerbirliği, Hatayspor ile 1982 yılına kadar oynadığı 14 maçta 2 galibiyet alırken 7 maç beraberlikle tamamlandı. Kırmızı-Siyahlılar 6 kez rakibine mağlup oldu.

HAKEM ERKAN ENGİN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu 2018-2019 Spor Toto Birinci Ligde sezonunun ilk hafta maçlarını yönetecek hakemlerini açıkladı. Yarın akşam Osmanlı Stadı’nda Gençlerbirliği ile Hatayspor arasında oynanacak mücadeleyi Erkan Engin’in yöneteceğini açıkladı. Engin’in yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ve Ahmet Şimşek yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yasin Kol olacak.

ZEKİ YAVRU İLE YOLLARI AYIRDI

Öte yandan kırmızı siyahlı ekipte yaprak dökümü de sürüyor. Adı oynadığı futboldan çok karıştığı ve çıkardığı olaylarla anılan takım kaptanlarından Zeki Yavru ile yollar ayrıldı. En son Kayserispor ile oynanan hazırlık maçında çıkardığı olaylar ile gündeme gelen Zeki Yavru ile Gençlerbirliği karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Geçen sezon başında Trabzonspor'dan Gençlerbirliği'ne gelen Zeki, başkent ekibiyle 21 lig maçına çıktı. Zeki Yavru’nun yeniden Trabzonspor’a dönmek istediği de gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.