Gençlerbirliği yenilendi

Gençlerbirliği ikinci haftada deplasmanda Altınordu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Gençlerbirliği yenilendi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Ligin ilk haftasında Hayatspor’u Mert Nobre’nin penaltıdan attığı golle 1-0 yenerek haftayı 3 puanla kapatan Gençlerbirliği ikinci haftada deplasmanda Altınordu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

ÇİFA KALE MAÇ NEFESLERİ KESTİ

Haftayı Hatayspor galibiyeti ile kapatan kırmızı siyahlılar yaptığı yenileme antrenmanıyla çalışmalarını sürdürdü. Isınma koşusu ile başlayan antrenmanda Hatayspor maçında ilk 11 7de oynayan futbolcular koşu çalışmasıyla günü tamamlarken diğer oyuncular koordinasyon çalışması yaptı. Yaklaşık doksan dakika süren antrenman son bölümde yapılan dar alanda çift kale maç ile noktalandı. Çift kale maçta ortaya konulan futbol teknik direktör Erkan Sözeri’nin yüzünü güldürdü. Kıran kırana geçen maçta oynayan futbolcular attıkları birbirinden şık gollerle tam puan aldı.

GÜZEL BİR GALİBİYET ELDE ETTİK

Öte yandan Gençlerbirliği teknik direktörü Erkan Sözeri antrenman öncesinde 2018-2019 sezonunun ilk haftasında sahalarında 1-0 kazandıkları Hatayspor maçına ilişkin olarak basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Ligin ilk haftasının her zaman zor olduğuna dikkati çeken Sözeri, “Bu ligin yeni takımı Hatayspor, iştahlı bir oyuncu grubuyla oynadı. Zeminle alakalı iki takımın da maçtan sonra serzenişleri oldu. Pas trafiğini ve oyunu daha iyi yönetmek için iyi bir zemine ihtiyaç var. Bu olmuyor ise yapacak bir şey yok. Ona göre de oyun planı hazırlayacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.