Gökçınar: Kırşehirspor’u da kurumsallaştırmalıyız

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başdanışmanı ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin, Altınordu Spor kulübünü ziyaret etti.

Gökçınar: Kırşehirspor’u da kurumsallaştırmalıyız
Yayınlanma:
Güncelleme:

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR İLE ALTINORDU KARDEŞ KULÜP OLDU

TFF Başdanışmanı ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, “Futbol, sadece sahada oynanan 90 dakikadan ibaret değil. Bunu, Altınordu tesislerini gezerken de gördük. Ahlak, kültür, insanlık, edep adına her şey mevcut. Asırlık kulüplerin Altınordu'yu örnek göstermesi son derece gurur verici” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başdanışmanı ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin, Altınordu Spor kulübünü ziyaret etti. Babasının dedesi Kırşehirli olan Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile bir araya gelen heyet, Metin Oktay Yerleşkesi, İsmet Orhunbilge Tesisleri ve Beytullah Baliç Yerleşkesi’nde incelemelerde bulunurken, organizasyon yapısı hakkında detaylı bilgiler aldılar.

kirsehir-altinordu-14.jpg

FUTBOL 90 DAKİKADAN İBARET DEĞİLDİR

Kırşehir ve Altınordu arasında doğacak iş birliğine büyük önem verdiğini ifade eden TFF Başdanışmanı ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar da ziyarette yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, “Umarım bu sinerjiden çok güzel şeyler ortaya çıkacak. Futbol, sadece sahada oynanan 90 dakikadan ibaret değil. Bunu, Altınordu tesislerini gezerken de gördük. Ahlak, kültür, insanlık, edep adına her şey mevcut. Asırlık kulüplerin Altınordu'yu örnek göstermesi son derece gurur verici” ifadelerini kullandı.

kirsehir-altinordu-11.jpg

KURUMSALLAŞMALIYIZ

Hilmi Gökçınar konuşmasının devamında, Altınordu Kulübü gibi Kırşehirspor’u da kurumsallaştırmalıyız. Burada yapılan örnek yatırımların aynısını Kırşehir’de uygulamamız için bir neden yok. Yapılan tesisler ve uygulanan sistemler Türk futboluna nasıl fayda sağlıyor bunu transfer döneminde hep birlikte gördük. Altınordu’dan yetişen yetenekli ve genç arkadaşlarımız büyük kulüplere transfer olarak kulüplerine büyük maddi kaynak kazandırıyorlar. İnşallah bizlerde memleketimizde Altınordu Kulübü’nü örnek alarak yeni yatırımlar yaparak Kırşehir markasını elbirliği ile en iyi şekilde ortaya çıkarırız” şeklinde konuştu.

UMARIZ TÜRK FUTBOLU ALTINORDU’YU ÖRNEK ALIR

Özkan ile tanışmanın mutluluk yaşattığını belirten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Altınordu, çok değerli bir marka. Kendimizi bir Avrupa kulübünü ziyaret ediyor gibi hissettik. Kırşehirli olarak bizler de gurur duyduk. Umarız Türk futbolu Altınordu'yu örnek alarak gerekli hamleleri yapar. Burada binalar, sahalar önemli değil, ortaya koyulan felsefe hepsinin ötesinde. Başarı için inanmışlık ve sabır gerekiyor ki o da bu topraklarda var” dedi. Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin, Altınordu modelini örnek aldıklarını belirterek, “Altınordu sadece bizim için değil, Türk futbolu için de örnek bir organizasyon yarattı. Hemşehrimiz Seyit Mehmet Özkan’a ev sahipliği için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

BİZ KARDEŞ KULÜBÜZ

Ziyaret için çok mutlu olduğunu belirten Başkan Seyit Mehmet Özkan da şunları söyledi: “Benim Babamın dedesi Kırşehirli. Ben de bugün bir anlamda cedlerime doğru ziyaret yaptım. Bu yüzden bizler de mutlu olduk. Altınordu olarak Kırşehir Belediyespor'un daha iyi yerlere gelmesi anlamında elimizden ne gelirse yapacağımızın sözünü veriyorum. Altınordu ve Kırşehir Belediyespor'un kardeş kulüp olmalarını ilan ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.