Gölbaşı şen döndü

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Süper Amatör Lig maçlarında heyecan bütün hızıyla devam ediyor. Ligde zirve mücadelesi veren Gölbaşı Belediyespor deplasmanda Polatlı Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Gölbaşı şen döndü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Süper Amatör Lig maçlarında heyecan bütün hızıyla devam ediyor. Ligde zirve mücadelesi veren Gölbaşı Belediyespor deplasmanda Polatlı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren ev sahibi Polatlı maçtan 1-0 mağlup ayrılarak 13 maç sonunda topladığı 7 puanla 13’üncü sırada kaldı. Maçın tek golü Yaşar Şahin’den geldi.

MAÇTA TEK GOL VARDI

Ankara Süper Amatör Küme 11’inci hafta maçında Gölbaşı Belediyespor deplasmanda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Polatlı Belediyespor’a konuk oldu. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede tek gol vardı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren yeşil beyazlılar 7 sakat 2 cezalı oyuncusundan yoksun maça çıktığı maçta zayıf rakibi karşısında zorlanmasına karşın ilk yarının son dakikalarında bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrılmasını bildi.

İKİNCİ YARIDAN GOL SESİ ÇIKMADI

Maçın 40’ıncı dakikasında orta sahadan kaptığı topla Polatlı Belediyespor ceza sahasına giren Yaşar Şahin yerden düzgün ve sert bir vuruşla topu filelere gönderip takımını 1-0 geçirirken bu gol aynı zamanda maçında skoru oldu. İkinci yarıda her iki takımın karşılıklı atakları başka gol getirmeyince zorlu maçtan üç puanla ayrılan Gölbaşı Belediyepor 13 maç sonunda 5 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik sonunda topladığı 21 puanla ligde altıncı sırada bulunuyor.

golbasi-14.jpg

NALLIHAN 1864 LİDER

Ankara Süper Amatör Ligde geride kalan 13 maç sonunda Nallıhan 1864 Spor 8 galibiyet, 4 galibiyet ve 1 beraberlik sonunda topladığı 28 puanla liderlik koltuğuna otururken, Ankara TKİ Spor 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonunda 25 puanla ikinci sıraya yükselirken, Yeni Haymanaspor 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 24 puan topladı. Devlet Tiyatroları 6 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik sonunda 21 puan toplayarak dördüncü sıradaki yerini korudu. Sincan Belediyespor 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ligde beşinci sırada yer alıyor.

TAKIMIMIZ İYİ BİR KARAKTER KOYDU

Maç sonrası Gölbaşı Belediye Spor Teknik direktörü Fırat Al yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Bugün oynadığımız Polatlı Spor maçı bizim için çok önemliydi. Hem deplasmanda oynamak hem de takımımızda 7 sakat oyuncu 2 cezalı oyuncu olması nedeni ile kadro kurmakta zorlandık. Dün U-19 da oynayan Hacı Adanur bugün 11 de çıktı. M. Buğra Hizel oyuna girdi. Sonuç olarak Yaşar’ın attığı golle 1-0 kazandık. Bizi sevindiren nokta ise takımımızın oyun karakterini, bugün sahaya çıkan oyuncularımıza performanslarıyla gösterdi. Bizim hedefimiz toplayabildiğimiz kadar puan toplamak. Haftaya yine 7 sakat 2 cezalı oyuncumuz var. Zor bir Kazan belediye spor maçımız var. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ayrıca bugünkü maçın Hakemine teşekküre ettik. Verdiği kararlar adaletli idi. Deplasmandan etkilenmedi” diyerek sözlerini tamamladı. Maç sonrası Gölbaşı Belediyespor Başkanı Hayatı Çal telefonla soyunma odasına bağlanarak Fırat Al ve Yasin Gülhan Hocayı ve futbolcuları tebrik ediyorum ve gözlerinden öpüyorum.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.