Gönül Dağı Asuman kimdir? Merak edilenler

Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterinin kim olduğu merak ediliyor. Peki, Gönül Dağı Asuman kimdir? hayatı merak edildi. İşte detaylar...

Gönül Dağı Asuman kimdir? Merak edilenler
Yayınlanma:
Güncelleme:

1996 yılında doğan Türk oyuncu Hazal Çağlar, Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterine hayat veriyor. Oyunculuk kariyerine temel oyunculuk eğitimi alarak No 10 Studio'da başladı. Kamera önü oyunculuğu eğitimi için Metin Balekoğlu'ndan dersler almış ve Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur.

Hazal Çağlar, oyunculuk kariyerine "Aile Hükümeti" adlı bir filmde rol alarak başladı. Daha sonra Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterine hayat verdi. Asuman, dizide belediye başkanının kızıdır ve Ramazan karakteri tarafından aşkla sevilir. Ancak Asuman, Ramazan'ın duygularına karşılık vermemektedir. Dizi, Ramazan'ın cesurca aşkını ilan etme sahneleri ile izleyicilerin ilgisini çekmektedir.

Hazal Çağlar'ın menajerlik işlerini ise Hasan Güngör Menajerlik firması üstlenmektedir. Asuman karakteriyle Gönül Dağı dizisindeki başarılı performansı, geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmasını sağlamıştır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.